Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
krisztina77 #73 üzenetére
Sziasztok.
A minap vásároltam egy i5 verziót egy előzetesen említet hibával. Sejtem, hogy talán hardver probléma lesz, de azért bízom benne, hogy találok majd rá megoldást, még ha költeni is kell rá. Az van, hogy a kijelző vízszintes felétől lefelé vibrál. Olyannyira, hogy alig olvasható a szöveg a kijelző alsó részén. Azt mondja az előző tulaj, hogy néha nem jelentkezik ez a probléma, de a leggyakrabban igen. Youtubeon láttam egy videót, ahol azt állítja valaki, hogy 50% feletti fényerő beállításnál szokott a S. P. 4 ilyet csinálni. Ezt még nem volt alkalmam tesztelni, csak munkanap után tudok majd ránézni jobban. Gondoltam, addig megkérdezlek titeket, hogy mit gondoltok erről. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest