- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iOS alkalmazások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo49
csendes tag
Megjelent a 2.0.0.5 firmware is a gyári oldalon. És frissítették az android applikációt is.
A 3G opció továbbra is működésképtelen. -
Amerigo49
csendes tag
A bridge üzemmód hibáját a legutóbbi firmware frissítéssel megoldották.
Most már ez a funkció is hibátlanul műxik.Már csak a 3G USB dongle használatát kellene kellően ismertetniük.
És kiadhatnának egy mobil USB modem kompatibilitási listát. -
Amerigo49
csendes tag
Egy év alatt sok víz lefolyt a Dunán...
Ma már a Kingston MobiLite Wireless G2 kezd divatba jönni.A hozzászólásokat olvasva kicsit oszlatnám a ködöt.
Az USB portba csatlakoztatható 2,5 collos HDD minden további nélkül.
Én egy 3 partíciós 500 GB-ossal próbálkoztam. Minden további nélkül látta az összes partíció tartalmát.
A gyári FAQ szerint akár 2 TB-os eszközökkel is elboldogul. Wifin szétszórja a tartalmat, akár négyen is használhatják egyidejűleg. Akár egyetlen videófájlt is nézhetnek egy időben, különböző jelenetrészektől.
Ez a képessége nálam nagyon jól jön, mikor ismerősök hada lep meg itthon. Ezzel az eszközzel véget ért a "dugiszálások" korszaka. Roppant komfortosan tudunk adatokat megosztani egymással.Az USB portba 3G mobilnet modem is csatlakoztatható. A 4G-t nem tudja a gyári leírás szerint.
Eddig nekem a 3G-t sem sikerült "megpengetni". A beállítását trehány rövidséggel írták le. Úgy nem lehet alkalmazni. Azt sem tudom, hogy modem kompatibilitás a probléma, vagy hibás az Android app. A gyári honlapon nincs modem kompatibilitási lista, ami nagyon furcsa, mert mindenfélével biztosan nem megy.Másik probléma az Android appal az, hogy a "bridge" üzemmód a leírás szerint könnyen bekapcsolható, de aszerint kikapcsolni már egyáltalán nem lehet. Csak a reset segít, de azzal elvész az összes korábbi beállítás is.
Kingstonéknak lehet írni bátran, a fülüket sem mozdítják a levélre...
Ha valaki a 3G és a bridge témában előbbre jutott, mint én, örömet okozna, ha megosztaná a tudását.
-
Fryskitt
addikt
-
róland
veterán
Na ez egy full értelmetlen fosnak tűnik nekem... Otthon ott a WiFi és a NAS, a prérin meg mi a pék pöcséért akarnám ezt használni? Viszek inkább még két memóriakártyát.... Maximum a jaj, de cuki bakfisoknak tudám elképzelni, akik mindenképpen meg akarják osztani a "hogy hányt a haver a buliban" című képet, de arra is ott van pl a Dropbox.

Tévedsz. Arra a facebook való.

-
Fryskitt
addikt
Na ez egy full értelmetlen fosnak tűnik nekem... Otthon ott a WiFi és a NAS, a prérin meg mi a pék pöcséért akarnám ezt használni? Viszek inkább még két memóriakártyát.... Maximum a jaj, de cuki bakfisoknak tudám elképzelni, akik mindenképpen meg akarják osztani a "hogy hányt a haver a buliban" című képet, de arra is ott van pl a Dropbox.

-
njnl
aktív tag
Rögtön venném, ha mobil HotSpotként is szolgálna. Egy Sim foglalat hiányzik nekem csak...
-
róland
veterán
Kimondtad a hiányzó kulcsszót: MIFI.
Tisztelt Szerkesztők!
USB-s mobilstickeket 3G/4g (LTE) kezeli-e? Ha ezt tudja, akkor lehet létjogosultsága a terméknek.
-
zsola32
őstag
ha jól értettem USB-n lehet tölteni.
milyen jó volna, ha rá lehetne tenni egy külső 2.5"-os hdd-t, és wifin keresztül szórná a jelet.(egy asus memo pad hd7-hez akkor ideális választás lenne)
nem tudtok véletlenül ezeknek a feltétzeleknek megfelelő ketyerét véletlenül?
-
moleculez
veterán
A powerbank funkciot kar hogy kihagytak. Amugy tok sok elethelyzetet el tudok kepzelni, amikor hasznos lehet. De ennel talab kenyelmesebb a felho.
off: ez elvileg kompatibilos wp8al os szerintetek?
http://www.mobilefun.co.uk/mini-bluetooth-keyboard-with-5000mah-power-bank-black-p39306.htm -
sanyijedi
őstag
-
törölt tag
-
joey04
titán
Pont az fogalmazódott meg bennem, ami a cikkben is van: Az ötlet jó, a megvalósítás viszont nem tökéletes
-
devbence
tag
-
qkaleko
tag
Jó cucc, Amon Tobin meg még jobb!

-
tjb007
nagyúr
Bocha! (vagy aki már próbálta)
PC-ről is van lehetőség wireless fájlokat másolni rá ?
A tévémhez keresek már egy ideje valami hasonlót a pendrive leváltására, hogy ne kelljen folyamatosan ki-be dugdozni. -
Tigerclaw
nagyúr
Anno 2 éve a vodafone net-hez vettem 9k huf-ért egy R201-es MIFI-t és abban is volt SD kártya slot. Amíg használtam, meglepően jó volt (igaz memóriakártyát nem tettem bele, azt nem tudom, milyen lett volna)
-
Peterson_
addikt
-
macko20
őstag
Hát igen ha lenne benne 32gb /vagy több/ beépített tárhely és a kártyáról rá lehetne menteni egy gombnyomásra ,biztosan kelendőbb lenne ,Én magam is szeretem a mindenféle kütyüket amit kihasználhatónak tartok ,bár ha az ember részletre vesz egy S4-et a mobil szolgáltatójától ,esetleg van egy normális tabletje akkor ennek nincs létjogosultsága ....
-
2ofthem
aktív tag
Tettek volna bele inkább egy bika akkumulátort, pl egy 6000mAh-sat, amiről többször fel tudom tölteni a telefonom, meg esetleg usb csatit külső winyók számára, és már venném is, utazáshoz tökéletes lenne fényképeket, videókat backupolni, meg néznivalót vinni magammal.
Mást nem tudok elképzelni, mint hogy a Nokia rendelte ezt a készüléket a Lumia 1020-as mellé, mivel elfelejtettek bele microsd bővíthetőséget tervezni.
Cikk alapján wp-vel nem kompatibilis.
-
Coq
aktív tag
Az alapotlet jo, de van meg rajta csiszolnivalo...
-
Aryes
nagyúr
Tettek volna bele inkább egy bika akkumulátort, pl egy 6000mAh-sat, amiről többször fel tudom tölteni a telefonom, meg esetleg usb csatit külső winyók számára, és már venném is, utazáshoz tökéletes lenne fényképeket, videókat backupolni, meg néznivalót vinni magammal.
Mást nem tudok elképzelni, mint hogy a Nokia rendelte ezt a készüléket a Lumia 1020-as mellé, mivel elfelejtettek bele microsd bővíthetőséget tervezni.
-
Lomha 8V
addikt
Először nagyon innovatívnak tűnt, de ahogy elolvastam, egyre árnyaltabb lett a kép. Pedig az ötlet teljesen jó, csak még csiszolni kellett volna rajta. Biztos kaptak egy fülest, hogy egy másik gyár hasonlóval akar kiugrani, aztán gyorsan kiadták. Vagy nem tudom.
-
Tim82
félisten
Hát, én is inkább egy nagyobb memóriakártyát tennék a telómba, ha kevés lenne a tárhely, vagy a felhőt használnám (használom is), és inkább vinnék magammal (viszek is) egy ugyanekkora és valamivel olcsóbb, 6000 mAh-s külső akkut, amiről egyszerre két készüléket is tudok tölteni.
Ennek az egyetlen előnye, ha jól veszem ki a tesztből a Zoxigént, hogy a beledugott kártyát egyszerre több készülékről is el lehet érni. Ha valakinek ez kell, akkor ez kompromisszumosan ugyan, de megoldás lehet.
Virágozzék sok virág, ez a jó a sokféle kütyüben, hogy mindenki talál olyat, aminél csodálkozik, hogy hogy tudott eddig létezni nélküle

Vagy egy mobil hotspot, amibe tehető memóriakártya is, amit hálózati meghajtóként elérnek az általa létrehozott hálózatra csatlakozó eszközök.
-
Zsolto
őstag
Hát, én is inkább egy nagyobb memóriakártyát tennék a telómba, ha kevés lenne a tárhely, vagy a felhőt használnám (használom is), és inkább vinnék magammal (viszek is) egy ugyanekkora és valamivel olcsóbb, 6000 mAh-s külső akkut, amiről egyszerre két készüléket is tudok tölteni.
Ennek az egyetlen előnye, ha jól veszem ki a tesztből a Zoxigént, hogy a beledugott kártyát egyszerre több készülékről is el lehet érni. Ha valakinek ez kell, akkor ez kompromisszumosan ugyan, de megoldás lehet.
Virágozzék sok virág, ez a jó a sokféle kütyüben, hogy mindenki talál olyat, aminél csodálkozik, hogy hogy tudott eddig létezni nélküle

-
haris
őstag
-
kelly416
veterán
Csak nekem egyre büdösebb a Kingston márkanév? Manapság kerülöm a memóriakártyáikat, mert az utóbbi két-három évben amennyit vettem, mind hibás volt és csak úgy oldódott meg, hogy kis ráfizetéssel másik márkát választottam esetlegesen nagyobb kapacitással, mert olcsóbbra ugye nem lehet cserélni
.
Erre is azt írják a tesztben, hogy gyenge anyagból, közepes összeszereléssel, puding bekapcsológombbal és indokolatlanul nagy mérettel rendelkezik.
Pedig egy időben csak az Ő termékeiket vásároltam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Renault, Dacia topik
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Lenovo X390,13.3",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD garancia
- Xiaomi Redmi 9C NFC 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS1 konzol egy eredeti és egy utángyártott karral, + táp kábel!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia

.
Pedig egy időben csak az Ő termékeiket vásároltam...