- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
12 év korhatáros a star wars. Bizonyára tök véletlen. Én nem értem a mai szülőket, miért kell egy kisiskolásnak ilyeneket mutogatni. Még a normál világról sincs teljes képe, nemhogy egy elvonatkoztatottról... Aztán csodálkozunk, hogy egyre korábban "érnek" erőszakra. Az óvodában-iskolában a legagresszívebb gyerekekről derül ki, hogy ilyeneket néz apával, mert milyen jó buli. Hagyni kellene némi gyerekkort is hagyni. Magánvélemény és nem degradálás. Mivel van egy 9 és egy 6 éves gyerekem , hidd el van tapasztalat róla. Amióta nem tv-znek a gyerekek csak 7végén és akkor is 1-1 órát, sokkal nyugodtabbak, kisebb kilengések vannak a viselkedésükben. Van X-BOX is, amit használhatnak szigorúan meghatározott keretek között. Nem marad ki az életükből, de nem hülyülnek meg tőle.
-
GALARDO
addikt
A játék nem kéne, viszont ez a trailer.
-
Chapel
addikt
Star Wars = 96. rókabőr egy velőig szopogatot csontról. Mindenki nyugdjon meg, ez az izé is a bevételért készült.
Az ötlet jó, de valahogy nem látom ebben a kinektben a jövőt. Ugra-bugra stb, arra tökéletes, de játékélményt átadni 2-3 kézmozdulattal...
1-2 kinekt generáció múlva már lehet lesz annyira profi hogy kelleni fog, legyen ígyEgyébként meg, felmerült a gyanú bennem, hogy ez nem az én 30 körüli generációmnak szól, szóval ne okoskodjak, hanem hagyjam a srácokat játszani
-
Prime110
aktív tag
Nem akarom elhamarkodottan ítélni a játékot, a Kinect tényleg üvöltött egy ilyen játékért, de kardozni kard nélkül, vezetni kormány nélkül... az Erőt még "elhiszem" hogy lehet így használni, de a többit.
Kíváncsian várom az első teszteket. -
wikings2
őstag
Azt hittem az első trailerek alapján hogy ez lesz az első értelmes játék kinectre. Hát csalódtam.
-
aram01
nagyúr
válasz
callmeakos #2 üzenetére
9 éves fiam imádni fogja
-
callmeakos
veterán
Háát nem is tudom....
Azért a technika még mindig nem tart ott, hogy hűen átadja azt az igazi SW feelinget. Mellesleg Kinect-el maximum az érőt használni élvezetes, fénykardpárbajok, siklóverseny meg ezek nem igazán. És akkor inkább már vagy a Move, vagy a Wii.
Ráadásul még lesüllyesztik a szánalmas szintre a játékot ezzel az idétlen táncikálós résszel. Én inkább vártam volna még pár évet... Dehát mindent a kedves vevőért ugye.... -
ViiiiktorOC
senior tag
Jóóóó.
csak kéne egy xbox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged