- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
Őőőő, lol? Gondolom nem lelkipásztor minőségben dolgozol
Visszaszámolva, nyáron a gyárban nekem nem 4-5 napi gürizésembe került ezt összehozni
Szerintem vicces volt, és ha 100 emberből 10 nevetett egy jót, akkor már megérte. Sok magyar ember működik így (és most nem hegyi beszédet tartok, no offense!). Nem elég neki, hogy idegeskedik a saját hülyeségei miatt, még másokén is felhúzza magát. Ha ez az én hülyeségem volt, elsősorban nekem kellene mérgesnek lennem miatta, nem? De ha videót csinálok róla, meg írok egy ilyen hosszú bemutatót a cuccokról, akkor gyanús, hogy én sem bánom, nem? Akkor meg nem jobb örülni neki, hogy pár tájékozatlan embert megmentettem esetleg ennek a megvásárlásától, pár érdeklődő embernek bemutattam egy olyan projektort, amiről nem tudták elképzelni sem, hogy létezik, és valaha legyártották, és pár rosszkedvűt felvidítottam azzal, hogy ilyen ökörségeket mutatok be rendszerint?Gondolom te nem néztél még olyan Youtube videókat, ahol a csatorna összes videója abból áll, hogy méregdrága termékeket (iPhone-ok, mint kb. egy éve a Parlament előtti ájfónköszörűs ürge) tesznek tönkre a közönség szórakoztatására, akik jobbára gondolom meg sem engedhetik maguknak azok megvásárlását. Én mondjuk nem kívánok ide eljutni, én csak szórakoztatni szeretném a népet, meg érdekes dolgokról írni.
-
Gergosz2
veterán
Arra költi a saját pénzét amire akarja....
Mellesleg engem az ilyen holmik vásárlásától az tart vissza, hogy egyrészt pofátlanul szarok, másrészt meg az, hogyha ráállnék a témára biztosan vennék még egyet ami biztosan jobb lenne, de mellette ez a szar is megmaradna porfogónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest