- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Ami most történik az nekem, gamernek nagyon beteg. Csak nézem ezt a virtuális marháskodást, meg csodálkozom, h manapság miféle fingfűrészelésekből lehet pénzt csinálni (tovább ne menjek, influencerek, rissz-rossz podcastok stb.)
Remélem, lecseng az egész, de szkeptikus vagyok az elhúzódását illetően. 3080-am van, nem szándékozom eladni (na jó, ha egy pesti lakást adnak érte cserébe, akkor igen) akkor sem, ha épp' miatta kell az éves áramszámlámra ráfizetnem. Nekem ez hobbi. A szomorú az, hogy mindenből lehet pénzt csinálni, és a többség el is várja, h ne legyen haszontalan kiadás. Oké, de aznilyen csacskaságokkal még mindig kevesebb áramot fogyasztok, mint a virtuális csákányforgatással.
Valami nagyon rosszat tudnék csak kívánni ennek az elfajzott vonatkerék-pumpálóknak, de tartok tőle, h regnálásuk tartósabb lesz, mintsem elpárologtatásukra irányuló (szintén beteg) vágyaim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest