Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Őőő, mit írjak? Jelentsem ki? Nyilván nem én nyomoztam le őket személyesen de erről szóltak cikkek.
Talán így a magyar nyelvtan alapján lehet értelmezni a jelentését."de ugye USD-ben is alig történik ilyesmi"
És akkor ez mennyiben releváns arra nézve, hogy az egyik tök anoním, a másik - nem az USD, hanem a számlapénz, ez így kissé félrement - meg nem az.
Csak annyi a különbség mint, hogy itt is lőnek le embereket meg amerikában is... csak ott legális a fegyvertartás.
Itt nekünk így kicsit nagyobb erőfeszítésbe kerülne automatákat szerezni. "Állítólag."
Ezt se próbáltam még, lehet, hogy hülyeséget beszélek... ? -
sb
veterán
Azóta már ki lett vesézve. Hiába nyílt, abszolút anonim, így totálisan követhetelen.
Még egyszer: nem véletlen, hogy állítólag nagy mennyiségben fekete pénzek mozognak mögötte.Soha, senki nem azonosít és nem is cél, hiszen a teljes anonimitás volt az. Így bármikor megkerülhető a tranzakciós infó. Szélsőséges esetben írtam azt a példát is, hogy csak a kulcs cserél "gazdát". Nyilván rossz szándékkal ez sem hátrány, mintha ellopnák a btc-d (key-ed), hanem előny a nyom nélküli pénzcseréhez.
@Duracellm, @arn:
Köszi a kiegészítést. Szürreális. A normál farmok látványa is, de a notis...
A CB-s cikkre gondoltam én is de rosszul emlékeztem a nagyságrendekre, hogy szumma vagy farmonként pöfögnek el ennyit. -
sb
veterán
Nem értek hozzá de nem hinném, hogy nyilvános lenne hiszen épp arról volt szó, hogy remek megoldás illegális üzletek bonyolításához.
Nomeg ha azt nézed, hogy maga a pénz egy adathalmaz: pendrive-on viheted ahova akarod... így ez tök ugyanazt tudja mint a kp anonimitása.@kurta9999, @Duracellm...
Valami cikk szembe jött nekem is. Ha jól emlékszem akkor az iráni-kínai farmoknál is (külön-külön ofc) vmi 3-400MW-os szumma becslések szerepeltek. Az meg ha szintén jól tudom kb. 1db paksi blokk (ami meg az itthoni használat kb. 1/8-a?) Ilyesmi a nagyságrend?
Csak, hogy kontextusba lehessen helyezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest