Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
#95462144 #58 üzenetére
Igazad van ebben, csak azért meg kellene nézni mi az amit az emberek zöme vásárol a kínai termékekből. Jártam én is már olyan üzletben ahol olyan kínai termékek voltak hogy simán vetekedtek egy nyugatival, de annak nem is annyi volt az ára mint amelyek két nap múlva szétesnek vagy balesetet okoznak.
-
kolopele
nagyúr
válasz
#90088192 #46 üzenetére
A szabadalmat nem véletlenül találták ki, nekem is van egy olyan technológiám ami le van védve. Érdekes, pont a kínaiak próbálkoztak hasonlóval, de belebuktak a minőségbe, mert hiába olcsó a szar, nagy külföldi cégek főleg nem kérnek belőle
Szóval fontos a szabadalom. Nálunk is persze meg van a saját piacuk a kínaiaknak mert az emberek képesek megvenni azt a sok vacak és olcsó játékot meg cipőt, stb., de csodákra szerencsére ők sem képesek. Azt azért hozzátenném még az előző hozzászólásomhoz hogy végtére is gyártsanak ramot, miért ne, úgyis megmarad az a tábor aki nem azt fogja megvenni.
-
kolopele
nagyúr
Inkább legyen az ára az egekben mint hogy kínai vackok árasszák el a piacot még jobban
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest