- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Ha ezek az igények vegyél xiaomit. 1,5 éve használom az akkor kemény 39ezer forintba kerülő redmi 5-ömet. Rendszeres szoftver frissítés (igaz developer, de kap stable-t is), nem akadozik még most sem, azonnal indul a hívás, "beépített" hívás rögzítő (és nem kell, hogy mindenkiét felvegye, a névjegyekből beállítható, hogy kinek a hívásait rögzítse). Volt már jópár telefonom, szinte mindenféle ársávban, de ez messze a legjobb. A családot is sikerült "megfertőzni", egy év alatt 8 xiaomit sikerült venni.
-
justmemory
senior tag
Nem az új OS a kérdés most már, mert az van... Ott van a Sailfish OS, postmarketOS, purism - csak hogy a leghamarabb eszembe jutottakat soroljam. Ezeken kívül van még, persze, de azok már méginkább közösségiek, aminek tudjuk mi a hátránya. Pont ami az előnye is. A gond az, amit itt is többen feszegetnek - az app-ok azok, amik ilyenformán megkerülhetetlenek. Ez persze ebben a formában nem igaz, hiszen a felhasználók azok, akik nem hajlandóak ezeket megkerülni ilyen vagy olyan okokból (kényelem, tényleg jó, megszoktam, fizettem érte, nemisértemmitcsinálokdeezjó, stb.). Ügyesen van a legtöbb felhasználó szeme elől eltakarva az, hogy bőven lehetne mást is használni, csak esetleg az nem, vagy nem ebben a formában színes-szagos... Mindegy, ezt hagyjuk is; a lényeg, hogy lenne alternatíva, de ezekről a felhasználókat és a fejlesztőket kellene meggyőzni, ami ugye nehéz, mert 1. "fejlesztenék én rá, ha használnák sokan", 2. "használnám én, ha elérhető lenne rá ez meg az". Puff, kör bezárult...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest