Új hozzászólás Aktív témák
-
Stiky
senior tag
-
törölt tag
szerintem többen vannak mint amit képzelnél. én pl szeretnék egy olyan laptopot amiben tényleg valami komolyabb vga van, de 4-5 órát is bír ha épp nem otthon vagyok és csak 2d-t használnék.
alig mellesleg az emlegetett hybrid graphics sem az még amire azt mondanám hogy rögtön ide, még mindig csak mobil gpu-val megy, így vga-t szerezni hozzá nem egyszerű. én szamély szerint azt várom már hogy egy teljes asztali sorozat xp alatt is kikapcsoljon ha nem kap terhelést... ahogy látom ez még egy darabig csak álom lesz, de határozottan halad a technológia
-
waterman_
aktív tag
a mai laptopok egyedül a videókártya erejében különböznek egy 2 éves játékra is eléggé alkalmas géptől (tárhely, cpu, memória emberi áron elérhető). logikusnak tűnik, hogyha belefér, akkor rakjanak bele egy komolyabb gpu-t is és akkor olyan piaci szegmensben is lesznek laptopok, ahol eddig nem nagyon versenyeztek, nevezetesen a játékos kategóriában. egy wow-ot vagy CS-t lehessen rajta értelmesen játszani és lehet máris több 10ezer felhasználó a nagy, nehezen mobilizálható gép helyett egy izmosabb laptopot választ a következő gépcserénél. a gyártóknak biznisz, a technológia meg egy bios frissítéssel elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autóhifi
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest