- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Elnézést. Utánanéztem, valóban létezik mindkettő. És valóban rosszul írtam, nem gondoltam hogy ekkora jelentősége van, hogy kis vagy nagy betűvel írom. Azért talán egyértelmű, hogy a QHD-ra gondoltam, kontextből ki kellett volna hogy derüljön, főleg hogy az S9 felbontásáról beszéltem. De köszönöm szépen, hogy kiemelted a nyelvtani hibámat, legközelebb már jól fogom írni!
-
whatwhatwhat
aktív tag
Meh. A note 10-ben is fullHD van. Kicsit kételkedtem, hogy elég lesz-e, de egymás mellé téve egy qHD-s S9-el is csak 15-20 centiről látom a különbséget. Szóval engem személy szerint nem igazán érdekel.
A lapos kijelző se zavarna, igazából úgy vagyok vele hogy nekem lapos is jó meg kerekített is, főleg hogy a note 10-nél nem igazán durva a kerekítés.
Az viszont tényleg nagyon nagyon ciki lesz, ha fullHD kijelzővel nem engedik a 120(vagy akár csak 90) hz-t.
Az is teljesen jogos, hogy lapos fullHD 60hz kijelzővel jóval olcsóbban kéne adniuk. Emiatt a note10-re is haragudtam, jó a fullHD, de lehetne akkor már olcsóbb. Kicsit hülyén néz ki a nagytesó mellett, ha ennyi mindenben alulmarad, de csak épphogy olcsóbb.
De hát sajnos ez van, ha olyan telefont árulnak aminek konkrétan nincsen konkurenciája. Nincs még egy olyan telefon, amihez ilyen toll van. Ha tényleg ilyet akarsz, akkor ki kell fizetned amit kérnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest