Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #195 üzenetére
igen.
-
joey04
titán
válasz
Crafter32 #158 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy nem, nem kell jobban vigyázni rá, mint egy zte modellre, mert ez is olyan elven működik biztonság szempontjából. Magyarul nem, nem normális ha extrém melegben kigyullad, el lehet várni, hogy ne tegyen ilyet. A többi meg történelem (vagyis inkább a jövő, várjuk meg mit mutat a vizsgálat ahogy mondtam, addig csak a szardobálás megy konkrétumok nélkül).
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #146 üzenetére
akkor azok soha nem fognak elfüstölni.
-
joey04
titán
hát akkor megfakultak az emlékek. én emlékszem még a régi xms-be (Hegedűs Gyula) mentem be handrashoz kipróbálni és amikor néztük mennyiért lehetne hozatni, kb 230-250 volt az ár. ez 2007! azóta volt nem kevés infláció meg mennyivel szarabb a forint. vagyis kb a mostani áron (ma 255 a belépő modell hivatalos ára) lehetett akkor is kapni, csak az 9 éve volt... akkor tényleg majd' duplája volt a többi telefonnak, igaz nem hivatalos forgalmazásról beszélünk. amikor kijött a 3G, na az olcsó volt már valóban. tmobile-tól 30-ért hoztam el 8k-s csomagban. és pont. ennyi volt a készülék ára, nem részletre vettem. régi szép idők.
-
joey04
titán
hihetetlen mennyire tévútra tudják vinni a topikot. lényegtelen hány fok volt, lényegtelen mennyibe kerül a telefon, ha elfüstölt, az probléma. de ki kell deríteni, hogy kamu-e, aztán azt, hogy a telefon hibája volt-e, aztán pedig azt, hogy egyedi eset-e. addig pörgünk a semmin, csak azért, mert a note 7 miatt felkapott a téma.
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #83 üzenetére
btw ha már kukacoskodás: hír iPhone 7-ről szólt, és nem itthon. Ausztráliában átszámolva kb 232000 forint az i7 indulóára, adókkal. Szóval lehet, hogy csak 232k volt. Ami persze tökmindegy, mert ha 20k az is gáz lenne, ha gyári hibás volt a készülék. Csak azért írtam, hogy legyünk azért pontosak, ha már ár alapján határozzuk meg, hogy gáz-e ha leég egy telefon.
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
378k a legbrutálisabb kiszerelésben (256GB) az i7 Plus. Ennél soha nem volt drágább. Ha nem hiszed, itt vannak a bejelentéskor meghatározott árak. Így kérlek ne beszélj hülyeséget, pláne ne gyere nyerészkedő apróhirdetésekkel, mert akkor a Note 7 is bőven 400k fölött van, mióta leállt a gyártása és páran nyerészkedni akarnak rajta külföldi oldalakon.
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #52 üzenetére
ja ez nem mérvadó, a note 7 topik sem volt.
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #8 üzenetére
hát pedig lehet, hogy arányaiban sokkal több leeco ég le, csak "onnan" nem jutnak ki az ilyen hírek.
kb annyira lehet megállapítani ezt, mint ennek az esetnek az okait. btw a vékonyítást rühellem, szintén az akksik miatt, de nem a tűzesetek miatt, hanem mert szerintem egy 4.7 - 5 körüli telefonba kéne minimum 4000-es akksi. Attól még bőven nem lenne brutálisan vastag meg nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest