Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
szép a Pixel 7 széria hivatalos renderei
-
embe
nagyúr
Nincs meg a birtoklási vágy.... egyik termék irányába sem.
Tulajdonképpen most mit mutattak be? A terveiket? Ilyet a kínaiak tudtak eddig.... nagy felhajtás a semmi miatt.
-
A pixel watchra beneveznék, mert a Fitbit ökoszisztéma tök jó, csak a termékeik sz@rok mostanában. Nincs mire cserélni a Charge 3-at, pedig jó lenne már. Remélem, ez az óra befér azért 120-130 alá...
Pano: a Nest Hub szerintem tök jól néz ki, tök jól szól. A Chromecast Audio / Ultra vonal is teljesen rendben van. Szerintem az előző Pixel tabletek is rendben voltak. Az UI kapcsán viszont egyetértek, bár nekem az Apple-féle még annyira sem tetszik, és a W11 is ocsmány egy jószág már. Úgy néz ki, a designerek is a marketingesek sorsára jutnak; darabszámmal pótolják a teljesítményt.
-
törölt tag
Szeretem a 6-os dizájnját, de ezek a változtatások szvsz csak rontottak rajta..a watch & tablet továbbra is várós.
-
Pano
addikt
Nem csak a saját véleményemre alapozok.
Ízlésen totál feleslegesen állunk neki vitatkozni. Véleményem lehet és tartom magam ehhez, nekem ez a meglátásom (hardverben is, meg az általános google felhasználói felületeknél is. De mint mondtam, használom őket) Azt meg senki nem mondta, hogy másnak nem lehet tetsző, de az én ízlésemnek akkor is olyanok, amilyenek. -
janeszgol
félisten
Szépek a Pixelek, de szvsz nincs létjogosultságuk a piacon.
-
Pano
addikt
A google designereinek mindig is ízlésficama volt. Én még nem láttam olyan google terméket (beleértve az alkalmazások, webes felületeket is) ami tetszett volna. Ez a mai napig nem megy a Google-nek. Mint ha felvételi feltétel lenne náluk a "meg nem értett művészlélek vagyok" szemlélet.
Ennek ellenére én eléggé google infrastruktúra használó vagyok, de sokszor sírni tudnék a felhasználói felületek látványtól.Nem lételemem a szexizmus, de amikor megnéztem egy Google videót a vezető UX designerekről és egytől egyig mindegyik nő volt, azért ennyi év googleezés után szöget ütött a fejemben egy lehetséges párhuzam.
-
szaszimi
tag
jesszus, ez a dizajn. te jo eg, nem hiszem el, hogy meg tudnak rajta tovabb rontani. egyszeruen szornyu
-
kristoof92
tag
A tablet csak 2023-ra várható
-
LosBlancosRM
őstag
Ez az óra tipikus esete, hogy a design miatt feláldozzák a használhatóságot. 1-2x "odavertem" a GW-om, az bírta, de ez...
-
nozs23
addikt
Ez a tablet hátulról úgy néz ki, mint a legolcsóbb 10 éves iPad, csak fröccsöntött műanyag verzióban. Elölről meg mint egy olcsó Samsung. Komolyan, ennél szánalmasabb designnal nehéz lett volna előrukkolni.
-
jUUh
addikt
Amennyire nem jött be a 6oa széria kinézetre (sem) engem megfogott a 7es
-
Ixion77
addikt
A tablet méretéről lehet tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google a fejlesztői konferencián osztotta meg a Pixel 7 széria hivatalos rendereit, meglepő módon várunk egy táblagépet is, a Pixel Watch viszont nem okozott meglepetést.
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest