Kifinomult dizájnnal várható a Google Pixel 7 széria

A Google a fejlesztői konferencián osztotta meg a Pixel 7 széria hivatalos rendereit, meglepő módon várunk egy táblagépet is, a Pixel Watch viszont nem okozott meglepetést.

Hirdetés

Végre bemutatkozott a Pixel 6a, a Pixel 7-es modellekre viszont szokás szerint őszig kell várni. A Google addig is megosztott némi információt a készülékekkel kapcsolatban, de jobbára csak a dizájnt tudjuk megítélni, az egyetlen érdemi adat, hogy ismét és továbbra is a saját fejlesztésű Tensor lapkakészlet új generációjára épül a hardver.


[+]

A dizájn is követi a 6-os széria vonalát, a képek alapján viszont sokkal kifinomultabb kialakításra számíthatunk prémium anyaghasználat mellett. A szálcsiszolt alumínium és az üveg kombinációja kétségtelenül remek választás, a kamerák számán viszont nem változtattak. A Pixel 7 két, a Pixel 7 Pro továbbra is három szenzorral dolgozik.

A Google első okosórájának hivatalos renderei nem okoztak meglepetést, tekintve, hogy már élőben is megcsodálhattuk, hála annak a valakinek, aki képes volt elhagyni egyet. Nyilván tök véletlenül, khm. A Fitbit integráció sem okoz különösebb izgalmakat, miután tavaly óta véglegesen is a Google birtokolja a céget. A Google Watchcsal a Wear OS új Google Home appot is kap a csatlakoztatott eszközök kezelésére.


[+]

Az igazi meglepetés viszont a szintén ősszel várható Pixel Tablet, amiről eddig tényleg semmi nem szivárgott ki, és most sem sokat árult el a gyártó, csak azt, hogy a Tensor szettel szerelt táblagép tökéletes társa lesz a Pixel telefonoknak.

A kialakítás hagyományosnak ígérkezik, elöl-hátul egy-egy kamera, kényelmes kávák és remélhetőleg az Android nagy képernyőkre optimalizált L rendszerverziója, ami idén év elejétől érhető el a táblagépekre és hajlítható eszközökre. Azt az apróságot leszámítva, hogy az ígéretek ellenére még mindig se híre, se hamva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés