Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
-Skylake- #176 üzenetére
Tudja mik azok a AAA játékok és még nincs semmilye, amin játsszon, viszont irgalmatlan sebességű és stabil nete van. Hát nekem ez nem életszerű, mert ez nem a 17 éves gyerek jogsival, kocsi nélkül esete. Ha már az általad ecsetelt jóléti társadalmakról beszélünk. válasz a (#178) -Skylake--re.
Ez a rendszer amit bemutattak több ponton hibázik és igyekszem nagyon precízen megfogalmazni, hogy átmenjen az üzenet:
1. A szolgáltatás minőségének alapfeltétele a megfelelő internetelérés, amely az első körös országok nagy részében nincs meg azon a szinten, ahogy az szükséges lenne.
2. Ha nincs hálózati elérés, akkor ezt a szolgáltatást nem tudod elérni, míg a dedikált számítógép/konzol ennek ellenére is működőképes. Az áram hiányában egyik sem az, de az elektromos áram hiánya sokkal komolyabb probléma egyéni és társadalmi szinten, mint az interneté.
3. SZOLGÁLTATÁS. Ebben az esetben még annyi kevés kontrollod sincs a tulajdonolt digitális javak felett, mint akármelyik digitális disztribúcióval foglalkozó shopban. Mivel itt pont az a szolgáltatás szlogenje, hogy nincs szükséged hardverre, így abban az esetben ha kapsz termékazonosítót, akkor sem vagy nyert helyzetben, mert nincs hardvered, amin futtasd.
4. Totális kontroll. Amit, ahogyan és amikor ők szolgáltatnak, te azt vagy kénytelen elfogadni, mert jogorvoslatra vajmi kevés esélyed/alapod van. Nincs még Amerikában sem precedens erre, sőt az EULA-ban a csoportos perek jogáról is lemondatnak. Tehát vagy lemondod a szolgáltatást és válnak használhatatlanná a megvett játékok vagy elfogadod azt, amit hoz a sors.
5. A tömörítés minősége az új eljárások mellett is kétséges, mert itt élőben, azonnal kell tömöríteni, nincs lehetőség az optimalizálásra. Ha itt képminőségvesztés lép fel, akkor az felveti, hogy a kiszolgálón lévő játék minőségnövelésének mi az értelme? Emellett továbbra sincs garantálva, hogy adott beállítások mellett a kiszolgálón is meglesz a stream által biztosított 60 fps 4K felbontás mellett.
Én sajnálatosnak tartom, hogy szimpla szolgáltatás helyett belekényszerítenek a platformjukba, amelynek a szolgáltatásai és kínálata köszönőviszonyban sincs semelyik más platform által kínálttal. Természetesen értem, hogy miért csinálják, de az, hogy még ehhez tapsikoljak is, inkább nem. Remélem megvilágítottam, hogy miért sarkallatos pontja többek (közöttük jómagam is) érvelésének az, hogy szerencsétlen kombinációnak tartjuk a termék és szolgáltatás együttes, egymástól szorosan függő szolgáltatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest