- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc984
csendes tag
A W10-et is ugyanúgy ki lehet gyomlálni, mint anno a 7-et, az internetkapcsolatodat pedig belövöd a hálózati beállításokban "metered network"-re, és soha semmilyen frissítést nem fogsz kapni, ha nem akarod
Én egy A8 5600K-val használom, ami nem mai darab, mégis minden pikk-pakk megy, soha nem gondolkozik fölöslegesen a gép, pedig már 2,5 éve ugyanazt az oprendszert nyúzom.
Nem is beszélve arról, hogy W7 alatt mire minden drivert felpakoltál a PC komponensekhez, szerencsésnek mondhattad magad, ha nem kékhalállal indult a gép.. -
Dtomka
veterán
Pár éve váltottam win 10 -re. De nem igazán tapasztaltam azokat amiket felsoroltál. Én vagyok a szerencsés, vagy Te a peches? Átállítja a rendszert? Én nem vettem észre pedig frissült már párszor."a semmitől homokozik a gép 10-15 másodperceket, az USB " Lehet éppen frissítést tölt le. Lehet nem ártana 1 vírusellenőrzés. Főleg manapság amikor már mindenki használná a gépeinket a bányászásra. Én is beszívtam már 1-2 coinminert. De miért a win10 lenne a hibás emiatt?
A win7 nem volt rossz, de nekem egy cseppet sem hiányzik. Igaz 2 éve sem hiányzott. Kicsit sajnálom már azokat akik "sírnak" (sry a kifejezésért,) a win7 miatt...
Sajnálom, ha neked nem vált be!
Tudom divat szidni a Microsoftot, és a win10-et, de én majd csak akkor fogom, ha tényleg lesz rá okom.
Aki a DOS-sal kezdte az látja a fejlődést, legalábbis remélem vannak még itt olyanok akiknek ez a véleménye.Hogy on is legyek:
Ilyen vga árak mellett a VOLTA ára sem lesz alacsony. Tehát sokan maradnak azaz nem fognak váltani. A másik mire ezt az effektet látni fogjuk játékokban (ill a DX12 gyorsabb lesz) addig még eltelik pár hónap...
De örülök, hogy egyre realisztikusabbak, szebbek a játékok. És az ilyen fejlesztéseknek köszönhetjük.
PL ETS2 + hungary map + realistic mod = wow de élethű(6700k + 1070 = van amikor 40-re leesik az fps
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest