Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz #20691712 #69 üzenetére

Maga az OS feltelepítése, azért egyáltalán nem olyan sok idő, főleg egy USB 3.0-s pendrive-ról SSD-re. Valamint, ha már Win10-ről van szó a mostani cikkben, akkor azért ne keverjük pl. 7-es nyögvenyelős frissítésével...Utóbbi lehet sokáig tart, de előbbiből eleve mindig az aktuális verziót lehet letölteni az MCT-vel. Valamint a drivereket is automatikusan megkeresi és telepíti. Továbbá a szokásos, mindennapi programok felrakása megint nem tart órákig. Persze, ha valaki xy combos tervezőszoftverek, játékok stb. tucatjait telepíti fel, az más. De az mondjuk más OS-ek alatt sem megy le 2 perc alatt, illetve ez megint nem feltétlen jellemző a userek nagy-nagy többségére, főleg otthoni környezetben nem.

(#68):
    Abban a mondatkörnyezetben a "sokaknak" nyilván a nagy többségre vonatkozott. Ami nem hiszem, hogy annyira helytálló. Akkor már lehetett volna pl. "egyesek" stb.

• JoolsNOS

veterán

válasz #20691712 #43 üzenetére

Mint mondtam ez még xp-s időkben volt, akkor max tescoban dolgoztam. Kb 2 óra alatt visszament minden formázással együtt. Természetesen már akkor is külön partíción volt a win. Most dolgozni csak a benti gépen dolgozok. A sajátomon semmit sem hagyok a winnek oda rakni ahova ő akarja. SSD-n van a win ha esetleg újra kell rakni kb 20 perc, és még egy óra a programok. Képek filmek egyebek maradnak a helyén. Játékokat steam csak ellenőrzi. Lista alapján megyek végig. Kb egy kövnyvtáram van ami nélkülözhetetlen. És a frissítések ellenére nem érzek lassulást mostanában. Azaz minimálisat, de az nem zavaró. Persze ha munka lenne a gép akkor lehet más lenne a helyzet. Azért a benti gépen többet küzdök, igaz ott nincs ssd.

(#44) hallador: igen a frissítés elsőre sok lehet, bár ha egy későbbi release-t telepítesz akkor le lehet redukálni. Ugyanúgy be fogja aktiválni azt is a kulcsod, vagy mint írtam a feleségem gépe simán felismeri, hogy a géphez tartozik eredeti a win, nem kér semmit.

Új hozzászólás Aktív témák