- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Itt nem a gyártósorról van szó, mert ott maximum a gyűjtő és vezérlő szerverek lesznek Windows-ok, amik VMware-alatt futnak egy elszeparált mindentől védett hálózatban, hanem azokról a Windows-okról amik futnak az irodákban, egy Győri Audi méretű gyárban ebből van 4 - 6000 szóval ott már azért a Windows mint olyan igen komoly fejtörést tud okozni, még akkor is, ha ott tényleg van mindenről mentés.
Én ezt csináltam 6 évig tudom. De internet még ettől függetlenül van, a legtöbb desktop gépen, ha van eszük, akkor korlátozott, a legtöbb esetben az.
Egy nagyobb cégnél 80 - 100 fő csak azzal foglalkozik, hogy az update-eket tesztelik, majd ha OK, akkor engedik először az Office környezetre ellenőrizve az előző napi mentést, és ha lehet előtte snapshotot készítve a szerverekről, a kliensekről, pedig mentés készül nasra. A fizikai szerverekre pedig valamilyen bmr mentés készül az update előtt.
A Backuppal nem valamennyire lehet védekezni, hanem az egy megoldás, a valamennyire a KKV jelszava, a Multié, na nem a magyar multié, hanem pl egy AUDI-é, az működik.
Ha nem te vagy a rendszergazda, akkor legyen más problémája
Nem irigylem őket.
A nagyobb helyeken komplett filed engineer team van jelen (6 - 8 fő), plusz 5 - 8 Windows rendszermérnők gárda, akikből 2 - 3 a helyszínen. Ők nem bíznak semmit a véletlenre.
-
Felesbandi
senior tag
"Nekem most kb a skype különböző képernyőmegosztási és videochat funckiói azok, amik rajta tartanak."
appear.in
Tegy vele egy probat, miota hasznalom, ra se neztem a Skype-ra.
Videochat es kepernyomegosztas is van rajta, raadasul nem ugy mukodik, hogy hivni kell egymast, hanem a Teamspeak-hez hasonloan be kell lepni a szobaba. Ergo ha valakinek elmegy a netje, nem kezd csipogni, nem tesz le talcara, stb.
Regisztralni se kotelezo es bongeszobol megy.Beirod url-nek hogy appear.in/azbest es kesz is a szobad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest