- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
+1
Szerintem is inkább matekold ki nagyon gyorsan december előtt!
Asus Maximus VII Gene + 4790K + 32GB G.Skill TridentX 2133Mhz settem volt, eladtam, egy nagyon picit kellett hozzáttennem,vettem MSI x299 Gaming Pro Carbon + 7800X + 16GB G.Skill TridentZ settet. Egy 1080Ti mellé.
Szerintem anyagilag is meg mindenhogyan is időtállóbb lesz így. Bár így fele annyi RAM maradt, de mindenre elég szerintem! -
Freiherr
őstag
Ne viccelj már,hogy valaki újonnan fog venni 4. gen-es K procit.😆
Apróról megveszi használtan, így bukott az eszmefuttatásod.Másrészt egy ugyanúgy halott platformba tudna beszállni ráfordítással, mintha csak egy sima procicsere lenne a méglévő alapon, ami jóval kényelmesebb művelet, nincs a sok szarakodás eladással, vétellel, stb. -
hash99
senior tag
Ahogy írtam igen i9 és tr terén lesz mag növekedés mert van értelme. Játékra nincs értelme jelen pillanatban még a 6 magnak sem nem 8 vagy többnek.
Mennyi ideje van 4 magos otthoni proci? Core2quad? 8-9 éve? Az amd-nek mennyi idő kellett a buldozer után a ryzenhez? 4év? Most emeltek 50%-ot a magokon tényleg azt gondolod 2év múlva megint fognak? Miért is? Tudsz olyan készülő játékról ami 12 szálnál többet képes kihasználni? Még a 8 szálas gamekkel sem vagyunk eleresztve pedig 4/8-as proci nem két éve van. És igen az ilyen consumer procikat játékra és irodai felhasználásra veszik vagyis semmi értelme több magot belerakni mint amennyit ki tudna használni a gagyi szoftver. Ahol számít arra ott a hedt/xeon/tr sok-sok maggal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest