- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Cseszhetem, ha a Snapdragon nem enged hozzáférést a slotok kezeléséhez. Írok egy példát. Az ostoba Android szerint, a VOIP nem hanghívás, hanem csak netezés, aminél a GSM magasabb prioritású. De a slotok kezeléséhez nincs OS szintű hozzáférés az Androidban. Dual standby esetén, ha van egy bejövő GSM hívásod az egyik sloton, az bontja a másik slot netkapcsolatát és viszlát Skype, Viber, VOIP beszélgetés. MTK esetén, az MTK saját API -jain keresztül hozzáférsz a slotokhoz és a különböző adatkapcsolati módokhoz. Pl. tilthatod a 2.slotot, amíg az 1.sloton VOIP -ozol.
A másik pedig, amit korábban is említettem, a 800Mhz -es (B20) LTE hiánya. Sztem egy ilyen szintű teló EU -s verziójában, alap kéne legyen a teljes, EU -s LTE támogatás. -
törölt tag
No igen. Én inkább elszüttyögök a beállításokkal egyszer, hogy utána egyszerűbb legyen a kezelése a mindennapokban. Sztem egy gyártótól nem lehet elvárni, hogy pont nekem gyártson egy telót. Legfeljebb azt, hogy amit kiad, az legyen jól gyúrható. Ebből a szempontból valóban másképp gondolom. Ha úgyis a megszokott launcheremet fogom használni, akkor nem érdekel, hogy milyen a gyári. Médialejátszó sem kell, úgyis megy fel az MX. A gyári böngészőt talán még soha nem használtam Androidon. Nekem egy minimalista, vagy stock Android lenne ideális. De olyan nincs dual SIM, mikroSD, stb kombinációban. Marad a chinaphone és a tisztogatás.
-
törölt tag
Vettem egy fehér telót azért, mert az talán kevésbé melegszik fel a műszerfalon. Vettem hozzá egy fekete flip tokot. Így, autón kívül, fekete telefonom van, ráadásul tokban még a formája is más. Ennyit a kinézetről, meg a hasonlóságról. Az a tudat meg végképp nem feszélyez, hogy a tokban levő kütyü, hasonlít egy másikra. Az enyémnek a használata egyedi. Apex, ami forgatja a főképernyőt is. Automatizáltan kapcsolgatja a SIM -eket és hálózatmódokat, alkalmazástól és töltésállapottól függően a kijelzőidőt, csak az otthoni wifinél szinkronizál és saját szerverre, és még hosszan sorolhatnám. Egy okostelónál nekem az a fontos, hogy a használata legyen egyedi, személyre szabott. Ha már egyéniség, akkor a kinézet nem nagy cucc. Mihez kezdenék egy királylánnyal? Viszont egy beszélő béka, az cool!!
-
törölt tag
Jaaa, hát így már egészen más! Soha nem vennék ilyen másolt vackot. Csakis az eredetit!
Jó ég, srácok! Mindegyik egy lapos téglatest. Nem tök mindegy, hogy melyik, melyikre hasonlít? Nem attól lesz vki egyéniség, hogy a kínai telója nem hasonlít egy másik kínai telóra. Ha bárki társaságában számít az, hogy valakinek Iphone -ja, Samsungja, vagy Csingcsungja van, ott komoly baj van és nem a telókkal.
-
törölt tag
Bejövős, de jobban tetszene Snapi helyett, MTK -val. Jobban hozzáférhető. Bár, az 5.1 -ben már van dual SIM támogatás, úgyhogy talán Snapival is kezelhető lesz. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az EU -s verzióban lesz -e 800Mhz -es LTE. Snapis telókban nem gyakori feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest