Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MK VII

veterán

válasz dilajoska1 #39 üzenetére

No, de csak a Te kedvedért előkerestem egy régebbi hsz-em a Svájci órák topikjából. Kérlek ne vond kétségbe a szavaimat a hivatásomról, mert miért állna érdekemben ilyeneket hazudni.
    Még mindig maradok tisztelettel! ;)

• MK VII

veterán

válasz dilajoska1 #34 üzenetére

"Gondolom csak árusítod őket ahogy a hozzászólásodból leszűröm de ez nem az a topik ahol ezt meg lehet vitatni."
    Pont, hogy nem árulom hanem javítom őket. Nem véletlenül dolgoztam Manchesterben és itthon is a Tag Heuernél. Olyan órákat javítok amiket ki sem mernél vetetni egy kirakatból, hogy megnézd, mert ha kiesik a kezedből nincs rá 200 ezer euród.
    Picit mellélőttél, de nem baj hisz nem ismerhetsz.

Na itt tényleg befejeztem, mert még mindig a semmiről vitázunk itt és úgysem jutunk közös nevezőre.
    Maradok tisztelettel. :R

"(#37) dilajoska1"
    Persze, hogy Casiom ( is! ) van, mert ár érték arányban a legjobb óra.. Ennyi...
    Egyébként a Casiom mellett van még 2 Casiom egy Certinám kézi felhúzású és egy Certina Argonaut, egy Seiko 5 atomata, kettő Nautica egy Lorus...... Meg még vagy másik 6-8db amit már évek óta nem hordok.
    De tudod mit? Büszke vagyok rá, hogy Casio van a kezemen ami 32 ezer forintba kerül. Ibnkább egy ilyen mint egy 90-100 ezres Diesel vagy Police hulladék..

"(#39) dilajoska1 "
    Boldogok a tudatlanok és a lelki szegények...
    Nem kell nekem bizonyítanom neked semmit.. Aki ismer tudja, hogy mi a szakmám, hogy hol és mit dolgoztam.. Egy ilyen nyikhaj beszólogatós kisgyerek meg nagyon nem hat meg! ;)

• MK VII

veterán

válasz dilajoska1 #30 üzenetére

Na megjött a következő power user.. :D

Amúgy jogos amit írsz.. :)
    Természetesen nem tudom én sem és senki kikerülni a kínai dolgokat!
    Ettől függetlenül egy szándékosan kifejezetten kínai márkás kínai terméket nem fogok venni.

Az, hogy teszem azt a processzor hűtőm kínai vagy a memória vagy akármi más azt nem tudom megoldani, hogy ne kínait vegyek, mert ott gyártják.
    Egy példa csak, hogy a szakmámnál maradjak. Tissot, Certina, Doxa, és még sorolhatnám a régi nagy svájci márkákat, amik ma már a szerkezeten kívül minden alkatrészük kínában készül és ott is van összerakva.

Ergo: Ma már tényleg az van, hogy ami nem kínai az hamis...
    És én itt be is fejeztem ezt a topikot. Eleget beszéltem a semmiről. Jöhetnek a hozzáértő hsz-ek.

(#32) dilajoska1
    Bevállalom a kijelentésednek az első részét viszont kérlek linkeld azt a jó pár topikot amikben azt ecsetelem mennyire utálom a kínai dolgokat.
    Mondom nem tagadom, hogy felőlem az összes kínai és kínai termék eltűnhetne a föld színéről ettől függetlenül azt hiszem van szabad vélemény nyilvánítási lehetőségem még ebben az országban.

"(#34) dilajoska1"

Bocsánat... :O

Új hozzászólás Aktív témák