- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
dilajoska1 #39 üzenetére
No, de csak a Te kedvedért előkerestem egy régebbi hsz-em a Svájci órák topikjából. Kérlek ne vond kétségbe a szavaimat a hivatásomról, mert miért állna érdekemben ilyeneket hazudni.
Még mindig maradok tisztelettel! -
MK VII
veterán
válasz
dilajoska1 #34 üzenetére
"Gondolom csak árusítod őket ahogy a hozzászólásodból leszűröm de ez nem az a topik ahol ezt meg lehet vitatni."
Pont, hogy nem árulom hanem javítom őket. Nem véletlenül dolgoztam Manchesterben és itthon is a Tag Heuernél. Olyan órákat javítok amiket ki sem mernél vetetni egy kirakatból, hogy megnézd, mert ha kiesik a kezedből nincs rá 200 ezer euród.
Picit mellélőttél, de nem baj hisz nem ismerhetsz.Na itt tényleg befejeztem, mert még mindig a semmiről vitázunk itt és úgysem jutunk közös nevezőre.
Maradok tisztelettel."(#37) dilajoska1"
Persze, hogy Casiom ( is! ) van, mert ár érték arányban a legjobb óra.. Ennyi...
Egyébként a Casiom mellett van még 2 Casiom egy Certinám kézi felhúzású és egy Certina Argonaut, egy Seiko 5 atomata, kettő Nautica egy Lorus...... Meg még vagy másik 6-8db amit már évek óta nem hordok.
De tudod mit? Büszke vagyok rá, hogy Casio van a kezemen ami 32 ezer forintba kerül. Ibnkább egy ilyen mint egy 90-100 ezres Diesel vagy Police hulladék.."(#39) dilajoska1 "
Boldogok a tudatlanok és a lelki szegények...
Nem kell nekem bizonyítanom neked semmit.. Aki ismer tudja, hogy mi a szakmám, hogy hol és mit dolgoztam.. Egy ilyen nyikhaj beszólogatós kisgyerek meg nagyon nem hat meg! -
MK VII
veterán
válasz
dilajoska1 #30 üzenetére
Na megjött a következő power user..
Amúgy jogos amit írsz..
Természetesen nem tudom én sem és senki kikerülni a kínai dolgokat!
Ettől függetlenül egy szándékosan kifejezetten kínai márkás kínai terméket nem fogok venni.Az, hogy teszem azt a processzor hűtőm kínai vagy a memória vagy akármi más azt nem tudom megoldani, hogy ne kínait vegyek, mert ott gyártják.
Egy példa csak, hogy a szakmámnál maradjak. Tissot, Certina, Doxa, és még sorolhatnám a régi nagy svájci márkákat, amik ma már a szerkezeten kívül minden alkatrészük kínában készül és ott is van összerakva.Ergo: Ma már tényleg az van, hogy ami nem kínai az hamis...
És én itt be is fejeztem ezt a topikot. Eleget beszéltem a semmiről. Jöhetnek a hozzáértő hsz-ek.(#32) dilajoska1
Bevállalom a kijelentésednek az első részét viszont kérlek linkeld azt a jó pár topikot amikben azt ecsetelem mennyire utálom a kínai dolgokat.
Mondom nem tagadom, hogy felőlem az összes kínai és kínai termék eltűnhetne a föld színéről ettől függetlenül azt hiszem van szabad vélemény nyilvánítási lehetőségem még ebben az országban."(#34) dilajoska1"
Bocsánat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest