- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
szupermacs #105 üzenetére
+Frawly
Trollkodás magasiskolája, mi?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
szupermacs #98 üzenetére
Az aprón tuti van/lesz pár.
-
törölt tag
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Akkor a széleskörű tapasztalat hiányzik.
szupermac: Nem bántásból írtam, de egyszerűen nem igaz, amit írtál, még E.Kaufmann f.t. kiegészítésével sem.
Az opálos keret giccsesen csúf, ráadásul zavaró, mert nem egyértelmű egy ablak kerete, hol tálalhatók a hozzá tartozó kezelőelemek. A Mac OS X csicsa nélkül hozta, hozza ezt a szintet.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Tényleg szép és letisztult dizájnja volt...ez hiányozni fog.
-
vilmose33
őstag
válasz
szupermacs #13 üzenetére
Első Toshiba laptopomon volt gyárilag Vista, nekem sem volt semmi gondom vele. 3 éve kaptam egy Dell gépet 8.1 pro val. Megszoktam, ezzel sincs gond azóta ezt használom. Nem akkarok egyelöre 10- re váltani, míg nem muszály. 7 kimaradt teljesen.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Nekem is ez volt a kedvenc Windows-om. RTM óta (2006 ősz?) használtam a 7-ig, soha semmi bajom nem volt vele, még egy teljes hardverváltást (P45 -> X58, úgy kb. mindennel cserésen) is túlélt miután letöröltem a drivereket.
Sajnálom hogy ennyi köpködést kapott, és azt a retek XP-t magasztalták fel amit 3 év alatt tudtak használhatóra faragni a redmondiak... mondjuk valahol érthető, két mag és 2 GB RAM alatt nem futott jól, meg a driverek se voltak a legkifinomultabbak a megjelenés után se, de ez inkább az emberi lustaság következménye volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest