Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Liudvikas #25 üzenetére
Ej de nehéz magyaràzkodni, maradjunk annyiban hogy itt nàlunk Romàniàban (de szègyenlem bevallani hogy itt lakom) egészen màs vilàg van, màs a mentalitàs, és nem az utcàn fogom a kezemben villogtani hanem munkahelyen, szükebb baràti összejöveteleken,a rokonsàgban... most ìgy gondolom
-
LEFTHORSE1
őstag
Teljesitmény? bizonyos időn belől eladott példányszám például, nekem nem volt fölösleges pénzem ezért eladtam pár dolgomat, plussz munkát vállaltam (amit máskor bőszen vissza szoktam utasitani mert hát a szabadidő az szent) és lassan már megvan a 700 euróm épp csak a megbízható boltból hiányzik, én úgy érzem hogy boldogabb leszek vele és több embert gyűjthetek magam köré
-
LEFTHORSE1
őstag
Gyere màr Ipad hozzànk is... Szerintem ha bìrjàk a gyàrtàsi kapacitàst év vègére meg lesz az 5 milliò eladott példàny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged