- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Touch-ko
őstag
válasz
tomboy0013 #13 üzenetére
A Samsung keszul. Megpedig erre:
"2,19 ezer milliárd won értékben vásárol vissza saját részvényeket a Samsung. A vállalat ezen túl bejelentette, hogy 1,9 ezer milliárd wonért értékesít részesedéseket a vegyipari, és védelmi egységeiben. A papír 0,9 százalékot emelkedett a hírek után."
-
Touch-ko
őstag
Nem gondoltam volna, hogy ekkora a gond.
Anno ok fikaztak masokat, most nekik van fika. Egyszer fenn, egyszer lenn... -
halkow
őstag
na az öreg JK Shin -t jól kib*szt*k pedig rendes foszer volt igaz látszott rajta hogy xarik az egész unpackedre anno .... na mindegy egyedül azt sajnáltam az s5 desingjébe hogy keret nem fém....
Az apha egynek jó volt de az iphone 6 eladásaihoz képest porfingba se van a note 4 viszont a 6pluszt lemosta szerintem eladásokba
-
tomboy0013
veterán
Szerintem valamire készülhet a Samu ezzel, saját részvényt akkor(is szokott) vásárol(ni) egy cég ha nagyon bízik a piacban és a saját fejlődésében(meg természetesen ha sok a bevétel). Bár ez pont most eléggé érthetetlen, hogy a Xiaomi miatt visszazuhantak a mobiltelefon eladások(mondjuk itt nem csak a mobilos részleg számít valószínűleg).
Kíváncsi vagyok mi a valós ok, de gyanítom ki fog derülni idővel. -
csordas11
aktív tag
Csak-csak beindul a Samsung.
-
hemaka
nagyúr
Lépni kell és ez nem egy európai cég, aki hagyja, hogy teljesen lecsússzanak a lejtőn.
-
Dr. X
aktív tag
Az Alpháról van eladási adat? Elég nagy várakozások voltak és az iPhone ellen küldték.
-
trachemysss
csendes tag
válasz
dreamdancer #5 üzenetére
Valóban. Egy részvénytársaság nem lehet a saját maga tulajdonosa, maximum átmenetileg birtokolhat saját részvényt. A magyar szabályok szerint legalábbis.
De lehet, hogy a Samsung is egy cégcsoport, tehát a Samsung Mobile részvényeket mondjuk a Samsung valami veszi meg. -
Ugy érzem baj van, Samuéknál baj van...
-
Fr0z3n
őstag
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Meg normális WP mobil
-
dreamdancer
őstag
Egy cég nem azért vásárol saját részvényt, hogy "nagyobb legyen a befolyása a befektetők asztalánál", nem lesz "önmaga tulajdonosa", és nem is szavazhat "saját maga részvényesként".
Tudom, hogy ez nem pénzügyi, hanem techportál, nem is vár itt senki komoly elemzéseket e témában, de zöldségeket azért nem kellene írni.
-
Csapoati
nagyúr
Jonak tunik az irany es eleg gyorsan reagalnak a negativ tendenciakra.
-
FATtila78
tag
Miaz, visszavásárolják ChinChu szappantartó kft-től a design részleget? Épp ideje volt
-
BatchMan
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Nekem elnyerték a szimpátiámat, és a változások pozitívak (talán).
Már várom, hogy az SGS2-m tönkre menjen, és vehessek egy új telefont, de még mindig húzza, és reális igényem sincs jobbra. -
sz.balazs.95
veterán
Ha így folytatják, akkor a végén még elnyerik a szimpátiámat.
Bár ahhoz még egy radikális dizájnváltás is kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung részvény visszavásárlással próbál nagyobb kontrollt szerezni
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest