- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
a HP nyomtatóba a legjobb. én másra nem nagyon használnám ezt a márkát. telefonba én maradok a kóreaiaknál. Samsung illetve Lg között használok felváltva éppen vásárláskor amelyik többet mutat. A Nokiát pedig elástam. nekem azok nem voltak szerencsések.nálam mindegyik volt szervízbe. A Sonyericsson XPERIA sorozat talán az ami még jöhet. A blackberry is érdekelne ha nem ilyen lenne az ára.
-
Rickazoid
addikt
Találkoztál már vele, hogy ilyen negatív kritikával illess egy még meg sem jelent telefont, ami ráadásul egyike az első két példánynak?
Szerintem jó ötlet, hogy ide is beteszik a két magot, ha az webOS-t felkészítik rá rendesen (muszáj lesz nekik, Androidnál is megoldották a gyártók). Hatalmas hátránnyal indul az Androiddal, sőt a WP7-tel szemben is, valahol meg kell próbálni ledolgozni, legalább nem a Nokia gondolkodásmódját követik.
Szóval várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest