- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Legalább raknák középre a kameraszigetet, akkor is csúnya maradna, de legalább lenne benne szimmetria.
-
törölt tag
pfej. Ez ocsmány.
-
natë
nagyúr
Hajlamos az ember arra (én biztosan), hogy ha amoled kijelzős mobilt használ, idővel mindent "befeketít"...Fekete háttér, dark mode, innentől jön a kérdés, hogy mi értelme a harsány színeket előállító technológiának, ha a kedvező(bb) fogyasztás miatt (amit valahol minden tech portál sugall) úgyis komor fekete lesz minden. Ugye a fehér, kék amúgy is kerülendő ilyen panelnél.
Az ips (Xr-en mindenképp) szép, egységes, nem színátmenetes, hibátlan kijelzőt takar, amin csillámpóni is lehet a hátterem, mert nem befolyásolja a fogyasztást.
Persze ez az egyéni igényem, s nagyon fogom sajnálni, ha idővel minden mobil oled-del lesz szerelve... -
30z.Samu
titán
Hát...ha így fog kinézni a kamera, az elég randa lesz szerintem.
-
borand
aktív tag
Nekem régen az alma a kifinomult ízlés megtestesítője volt. Mi lett velük?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janeszgol #31 üzenetére
A sógornőm Product Redben vette nemrég, na az baromi szép színvariáció élőben (a képek kevésbé adják vissza)!
-
janeszgol
félisten
A Xr szériánál a legszebb a sárga volt szvsz. Régen nem láttam ennyire szép színű telefont. Remélem a folytatásnál a zöld ilyen sötétebb, mattosabb lesz! Mint itt a medium, de akár a deep is jöhet.
-
natë
nagyúr
válasz
Kamikaze75 #29 üzenetére
Értjük, hogy nem szereted. Következő?
-
Kamikaze75
tag
Atyaúristen....ez már polgárpukkasztás.....
Üzenet a gyártól az iphone fanoknak,mi bármit képesek vagyunk lenyomni a torkotokon.....
Mi jön ezután design 2020-ban, antenna,meg nyomógomb ?
Persze alura is raknék noch-ot meg jöhet az antenna....ugyan már, venni fogjátok.... és többször megmagyarázod saját magadnak,biztos hogy jó vétel volt...... -
natë
nagyúr
Trollkodás megy a droidos topikokban is?
-
hroberto
veterán
Az új színek "felárasok" lesznek...?!
-
Snowy_owl
őstag
Azt gondolom hogy az IPS panel sokkal jobb választás. Sosem szeretnék az életbe többet OLED paneles telefont, vagy tévét. Én teljességgel IPS párti vagyok. Esetleg visszatérhetünk a kérdésre akkor, ha képesek lesznek a gyártók pwm helyett olyan fényerőszabályzással előrukkolni, ami nem vibrál.
-
tixem
addikt
Az a kamerasziget, te magasságos
Mint ami lemászott egy ovis móricka rajzról és testet öltött.
-
natë
nagyúr
Addig jó, míg nem kap. Még mindig a legtöbb gond az amoleddel/oleddel van. Színátmenetek, lilásodás, rózsaszín foltok, szürke színnél sötétedés/világosodás a szélek felé, fekete sávok random, alacsony fényerőn foltok... Kb. 7 készüléket vittem vissza fos minőségű oled panellel. Xiaomi-kat és Pixeleket is.
Az Xr kijelzője top a kategóriájában. A felbontást sem veszi észre csak az, aki tudja, hogy nem "fullhádé". Mondom ezt úgy, hogy droidos csúcskészülékekről jöttem vissza.(#4) papirhajo :lassabb, szarabb jóval a kamerája és rosszabb az üzemideje.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Értem én, hogy ezek csak pletykák, de hogy néz már ki ez a hátlap? Szavak nincsenek rá, hogy ez mennyire borzalmas, Apple felhasználóként mondom, hogy erre nincs mentség.
-
nozs23
addikt
Érdekes. Nekem XS van, de nem látom számottevőnek a különbséget felbontásban a két készülék között. Az XR IPS panel révén full RGB-t használ, szemben oledes pentile kijelzőkkel, ahol szubpixel szám miatt kényszerülnek a magasabb felbontású panelek használatára. Persze ennek ellenére elférne benne egy Full HD, ha már 5 éve is belerakták az i6 plusba.
(#10) .Szaki.
A cikkben is két kamera van. Biztos nem az "X" kameráit fogja használni, hanem a legújabbat. De valószínűleg normál + tele, ahogy ma a nagytesóknál. -
.Szaki.
addikt
Eddig még arról volt szó, hogy a XR a X dupla hátlapi kameráját fogja megkapni és a XS utódok fognak 3 kamerával rendelkezni.
-
Ádám16
addikt
Élőben nézegetve a XR-t nem is a nagyobb kávák voltak zavaróak, hanem az a felbontás.
Elfogadom, hogy valakinek ez nem tűnik fel, de Galaxy Note 4-em anno már QHD volt, és ennyi pénzért (!) ez a felbontás ekkora méreten szerintem ciki.
Megjegyzem, SE-t használok, a mérete miatt legfőképp (mellette ott egy tablet), ennek is gagyi a kijelzője, de nem is 300 környékén nyitott (én pedig ingyen kaptam a szolgáltatómtól).BTW egy XI jöhetne vörösben, az nagyon el van találva a 8-nál és a XR-nál is.
-
K0vasz
aktív tag
a színnél szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy most akkor a kameramodul tényleg így fog kiznéni? ez már biztos? csak mert nem nagyon láttam még olyan renderképet vagy hírt, ahol valami emberibb kinézetű lett volna a hátlap... erről az elrendezésről nekem ez a szmájli jutott eszembe:
-
Narancskoma
tag
"legolcsóbb iphone"
-
Noukoum
veterán
Igazán kaphatna egy amoledet.. lásd p30...
-
nozs23
addikt
Kár. A kék nagyon bejött.
(#4) papirhajo
Olyannyira értelmetlen, jelenleg a legtöbbet eladott készülék az USA-ban.
-
Crafter32
őstag
Ezt a vackot már tényleg csak a fanok veszik meg. Nincs normális indok erre a rusnya külsőre. Az IOS re sem igaz már, hogy pluszt ad androidhoz képest. Az egyetlen esély SE2 lenne, mert nincs jó telefon androidhoz 140mm alatt.
-
noro79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest