Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Bgs #94 üzenetére

Nem cserélek olyan gyakran gépet, de ettől még éppúgy nem szimpatikus, hogy a nagy gép cseréje a kicsire is kihat. Mi több, valószínű úgy hat ki, hogy utána venni kell egy külön kisgépet: szinte biztos vagyok benne, hogy ez nem lesz egy minden újabb platformra kiterjedő megoldás.

Két gépről beszélünk, de mivel össze vannak építve, macerás megoldani úgy, hogy pl. az egyiken valaki dolgozik, a másikon pedig másvalaki skype-ol egy ismerősével. S ez még csak két ember, a családokat meg sem említettem.

Ha csak netezni akarok, akkor ezzel a megoldással is éppúgy be kellene kapcsolnom a nagy kijelzőt (HDTV), ami nem túl takarékos. Ezért, s a hordozhatóság miatt szeretnék egy kisebb laptopot.

Az mATX házakat el lehet felejteni, pedig a játékgépek piacán is kezdenek terjedni. A mostani házam is határeset, túlságosan zsúfolt lenne, ha ilyen rendszert építenék bele.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, amiért én személy szerint nem látom értelmét, hogy ilyet vegyek.

törölt tag

válasz Bgs #75 üzenetére

Nekem éppen az nem tetszik benne, hogy minden egyben van. Sokkal rugalmasabb megoldás, ha egy külön gépet rendszeresít az ember, s még csak nem is feltétlenül drágább. Aztán lehet, hogy valakinek ez így ideális, mindenesetre én az általad említett célokra sem ilyet vennék.

törölt tag

Ha külön gép, akkor vagy egy mini PC-t építenék, vagy laptopot vennék, attól függően, hogy mire kell. (Az útóbbin gondolkodom.) A letöltést meg lehet oldani egy routerre kötött merevlemezzel is, amit ráadásul a hálózaton keresztül az összes gép egyszerűen elérhet.

A hírben szereplő cucc érdekes, de számomra elég macerásnak és drágának, következésképpen értelmetlennek tűnik. Lehet kövezni. :)

Új hozzászólás Aktív témák