Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem külön-külön lehet kapcsolni, ezt írják is, hogy akár egyszerre is lehet használni mindkét felét... szerintem így logikus... mondjuk a vérszegény/energiatakarékos része megy kb nonstop, a másik felét meg kapcsolod, amikor akarod... azt meg külön lehet megint kapcsolni, hogy melyik képét tegye ki a kimenetre... jobban belegondolva nem olyan ördöngős mutatvány, de 1-2 ponton kíváncsi lennék a megoldásukra
-
mephi666
nagyúr
jó dolog ez... nem kell 2 ház+2 táp+2optikai meghajtó+2stb... viszont azt nem tudom, hogy hogy használják a ramot? mert ahogy látom, az mondjuk teljesen közös... vinyóból is értelemszerűen érdemes legalább 2t belerakni a 2 külön oprendszernek... gondolom ezek láthatatlanok lesznek egymás számára, mintha 2 különálló alaplapra lennének kötve... érdekes elgondolás az egész, de tetszik... várom az elvetemültebb asrock verziót
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest