Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Sokszor elég leugrani a sarki számtech bótba... ha az ismerősének az ismerőse vagy, akkor előhúzzák a pult alól a különféle kínai csodákat, 10-15 ezres áron. Én mondjuk egyiket sem venném meg, de például láttam már olyan pofátlan N95 utánzatot, ahol még a kamera körüli fémre vésett Carl Zeiss blabla is ugyanaz volt, mint a Nokia-n. Persze az építési minősége és a súlya alapján egyből lebukott a dolog (no, meg mikor megnéztem, hogy a fotók maximum 640*480-ban készülhetnek).
De a vatera is tele van ilyesmivel, legutóbb egy kedves eladó próbált rábeszélni, hogy az általa árult Samsung Armani eredeti, "csak" a típusszáma és a tudása más, mint a boltban kaphatónak
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest