- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Lolka Bolka #56 üzenetére
Nem vagyok kíváncsi a kötekedésedre. Leírtam a véleményemet, ha nem tetszik, ne válaszolj rá.
-
tDr1v3r
veterán
Nyilván nem csak én, de nekem ez áll kézre, nem tudok mást mondani... ha meg tudják oldani a 4" felettieket normálisan (van rá esély mert jó kreatívai vannak) akkor hajrá, viszont mindenképp maradjon legalább az 5-ösöknek a méretében készülék.
Amúgy az 5" részemről is túlzás, akkor inkább már a phablet Note3 a 6 vagy hány coljával, megfelelő szoftverekkel... de azt kétlem hogy sebességen kívül lehetne másban ütni mert elég rendben van funkcionalitásilag.
-
tDr1v3r
veterán
Én még mindig kétlem hogy növelnének rajta... már a 4"-osra növelés se volt egy túlságosan pozitív húzás (nehezebb elérni a notif. center-t, bár igaz nem is használja mindenki), ha még többet növelnének rajta (lévén hosszítani úgyse fognak többet aránytalanul) már kényelmetlen lenne nekem egy kézzel gépelni rajta.
Azért ne felejtsük el hogy ergonómiai döntés volt az eredeti 3.5" is... méghozzá nem is rossz ha magamat nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest