Két méretben érkezik az iPhone 6?

Míg a legtöbb gyártó folyamatosan egymásra licitálva mutatja be a nagyobbnál nagyobb kijelzővel szerelt okostelefonjait, addig az Apple „leragadt” a kényelmes egykezes használatot biztosító négyhüvelykes paneleknél. A Foxconn munkatársai szerint ez azonban már nem lesz sokáig így, ugyanis Az iPhone 6 már két különböző méretben is bejelentésre kerül. Az egyik nagy valószínűség szerint 4,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik majd, a nagyobbik változat pedig legalább egy hüvelykkel nagyobb lesz. A kínai Weibo közösségi oldalon olvasható, Foxconn alkalmazottaktól származó bejegyzések szerint az idei iPhone modellek mindegyike rendelkezik majd biometrikus azonosítóval, de lesz amelyik ujjlenyomat-olvasó helyett a szivárványhártya alapján tudja azonosítani a felhasználót.

A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

Azóta történt

Előzmények

 • Apple blog: JBL Flip bemutató

  Újabb, vezeték nélküli technológiát is használó hangszóró kerül a középpontba, mely méretéhez képes jól, de nem kiemelkedően szól.

 • Apple blog: Harman Kardon Esquire

  Az amerikai vállalat most sem okoz csalódást, legújabb hordozható hangszórójuk új mércét állít anyaghasználat terén.

 • Apple blog: Harman Kardon Nova bemutató

  A hangminőségükhöz képet túlárazott hangszórók után öröm kézbe venni egy olyan megoldást, mely szintén drága, de legalább úgy is szól.

 • Apple blog: Fitbit Flex bemutató

  A sportolás fontos, bár sajnos egyre kevesebb idő jut rá. A Fitbix Flex egy karperec, amely méri, hogy aznap mennyit sétáltunk, és ezzel mennyi kalóriát égettünk.

Hirdetés