- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
csaszi72 #174 üzenetére
Szerintem nem olyan vészes. Gyakorlatilag 2007-2012-ig 3.5 colos iPhonok voltak. Ezidő alatt mások már péklapátokat is toltak. Aztán váltottak 4-re ami nagyon jó döntés volt. Meg lehet nézni az 5 és az 5s ill. szerintem az 5c eladásait. Az, hogy droid eladásokban előttük jár és, hogy a wp is jön fel nem kell csodálkozni. A bevételt nem a prémium gépeik hozzák. Az iPhone meg csak nem indít űber olcsó telefonokat és nem is fog. Az, hogy növelnek lehet bukta lesz, lehet nem. Minden az árazáson fog eldölni. Eddig sem volt olcsó de ha. Mérettel egyenes aránnyal nő az ár is akkor végük, de ezzel azt hiszem tisztában is vannak, úgy hogy valamit ki kell találniuk. Én inkább azon filózok, hogy oldják majd meg a menüt, hogy oldják meg egykezes használatra majd. Remélem azt is, hogy a kijelző növeléssel annyival nem fog sokat nőni a telefon mérete.
Egy jobb aku már csak hab a tortán lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest