- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Azért arra kíváncsi leszek, hogy mondjuk alsópiripócson, vagy kitudjaholvanon a bakonyi sűrű erdős részeken, 1000 éves kátyús, saras utakon hogyan működnek majd ezek a semmik...
Amúgy igazi férfi AUTÓT vezet, nem elektromosat és nem googlet! Ezek jók lesznek a telefonb.zi metrosze.uális városi ficsúroknak, akik legnagyobb gondja, hogy havonta cseréljék apuci-anyuci pénzén a mobiljukat és bele vannak b.zulva, egy napot nem bírnának a telefon nélkül! Na nekik ez való, de elém ne jöjjenek mert szétalázom őket az úton, az biztos! egy gép nekem ne akarjon közlekedni!Nem tudom hova tart a világ, de a fiatal generáció inkább degeneráció, képtelenek a túlélésre, és ahogy látom egyéni döntésekre is, hiszen ezek az autók kiveszik a kezükből! de mindegy.. vagyunk mi, az uralkodó réteg, akik képesek életben maradni telefon nélkül is, mert még abban nőttünk fel és vannak azok, akik képtelenek és ráutalják magukat a gépekre és a telefonra nap, mint nap.. alsóbbrendűnek tartok mindenkit, aki képtelen elszakadni a telefonjától és a google-tól 4-5napra! és ezzel szerencsére nem vagyok egyedül - MÉG! de már fogyunk!
Bunkó vagyok? IGEN! de k-rvára igazam van! egy döntésképtelen telefonfüggő generáció, akik életképtelenek a telefonjuk nélkül megkapja a google autót, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért! Mi ennél többek vagyunk! Mert merünk dönteni, mert tesszük, és mert túlélünk! Mi 40-esek vagyunk az utolsó igazi férfiak, ahogy látom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest