- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Gyere ki bzdmeg vidékre. Ha felültetlek egy lóra (egy igazi lóra, nem egy öreg kancára) kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt leszel a földön.
Egy igazi férfi LOVAGOL nem ül a légkondis dízeles kocsiban.
-
Xero
nagyúr
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
29 vagyok, belsőégésű motorral szerelt autót vezetek, egy jó kerti party alkalmával nem a telefont nyomogatom, a cerka is áll még. Szóval azt a korhatárt kissé talán elszabtad.
-
leeate
senior tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Nem igaz, az igazi férfi lovon vágtázik! Ahhoz kell ám az izomzat meg a tartás! Persze vannak elkorcsult egyedek, akik inkább lovaskocsit használnak, a mai generációról meg ne is beszéljünk, akiknek már lova sincsen, mert eltunyult a fémdobozokban! Hiába, a 20. század elején kiveszett az utolsó FÉRFI generáció is.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Sajnos nem találom meg a magyar nyelvűt de nekem erről ez ugrott be :
[El macho]
Amúgy meg egyet értek. Vezetni jó, ráadásul kézi váltóval.
Ennek ellenére örülnék ha lennének ilyen autók. Olykor azért nem ártana ha az ember ihatna pár pofa sört és hazamehetne.... vagy betegség vagy baleset miatt stb stb. Sok esetben jól jöhetne.
-
törölt tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Az igazi férfi dízelt vezet.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Nem vagy bunkó, csak ősember, aki képtelen elfogadni, hogy változik a világ. Amúgy ilyen korban lassan beköszönt az impotencia, inkább amiatt aggódj tata.
-
big-J
őstag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Ennyi zavarodott, tudatlan baromságot egy kommentben, apám...
-
Viper26
nagyúr
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Látom van akinek komolyan árt ez a nagy meleg...
-
bambano
titán
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
sorold már fel azokat az autókat, amik nem bontószökevény állapotúak, autónak lehet nevezni az igazi férfi szemszögéből is és nincs benne áram!
mert pl. pikes peaket idén egy hatmotoros rezsóval nyerték, de városi körülmények között az awd-s teslát se nagyon fogja meg semmi...
szóval kicsit pontatlan a hozzászólásod még akkor is, hogyha azzal a részével egyetértek, hogy igazi pasi nem vezet olyan autót, amit mikiegér felfingott...
-
Beri78
őstag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
-
f_you
tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Egy igazi férfinek nem kell autó ahhoz hogy férfi legyen. Hadd kérdezzem meg, amikor bármi miatt is, de nincs kocsid, vagy amikor nem vezetsz, mert például éppen egy nővel bújsz ágyba, akkor te nem vagy férfi ezek szerint?
Szar lehet.
Én azért kipróbálnék egy jó kis Tesla-t, ami ha akarom kevesebb mint 3 mp alatt van 100-on, a nyomatékot pedig lineárisan adja.
De igazad van minek az elektronika, meg az ABS, ESP há' mi az, hogy a gép dönt helyettem, meg minek a servo, kemény vagyok, tudom én tekerni, meg kényelmes ülés, ne legyünk már puncik. Ha már itt tartunk minek motor bele? Kemény vagyok, hajtom én, aztán a végén eljutunk oda, hogy a frédi-béni verda amiből kidugod a lábad és úgy tepersz, na csak az férfias
-
]Phobos[
senior tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
szétalázni másokat az úton vs felelősségvállalás
khmm, hömm, hömm, hömm -
Mr X
veterán
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Az igazi férfi nem akarja bizonygatni, hogy ő igazi férfi.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
Ismét megérte a kommentekre ránézni.
-
tomazin
veterán
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
de k-rvára igazam van!
ne haragudj, de ezt gondolja az opniból kiengedett, téridőhajlító Józsi bácsi is.
javaslom nézd meg a videót. ami nekem nagyon tetszett, a kocsi elé kilépő ember, illetve a láthatatlan biciklis.
mindkét esetben a gép sokkal több információ birtokában volt, mint az ember, emellett a döntés sokkal gyorsabban született meg, elkerülve a balesetet. -
dabadab
titán
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
"Amúgy igazi férfi AUTÓT vezet"
Azt csak elsatnyult, városi műanyagfiúcskák csinálják. Az igazi Férfi gyilkosbálna hátán lovagol, ami a Férfi füléből kiömlő tesztoszteronban úszik.
-
alitak
senior tag
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
hát ez lool
-
sztanozs
veterán
válasz
kameraman77 #4 üzenetére
<facepalm />
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged