- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
A következő néhány háesz egyben: igen, rájöttem én is, hogyan lehet előre megmondani, hogy hova érkeznek az ufók, és én is előre kiküldtem a vadászokat mielőtt beléptek a légkörbe, már várták őket... a játék legelejétől. Távolságtól függően azonnal a vadászok után indítottam a csapatot, de mivel a lelövés helye nem pont százas, ezért csak irányba mentek, amíg a vadász(ok) dolgoztak. Több bázis esetén már más volt a felállás.
Na meg ha nem nagy a sérülés, kijavítják a hajókat és elszelelnek. Erősen sérült hajóknál nem kellett sietni, hadd foldozzák. De hát mindenki másképp játssza, ez így jó is.......szóval jó volt az a kis világító bizbasz, az valahogy izgalmassá tette
!
-
Ilsyde
őstag
-
looser
addikt
Ha itt is hetekig fog tartani egy játék...akkor...akkor is belecsapnék, imádtam :-)
Felváltva játszottam ezzel és a Carmageddonnal :-) -
scyllarus
veterán
Abban bízom, hogy a Firaxis készíti, nekik azért van némi tapasztalatuk a körökre osztott stratégiai játékokban
Ja, és a remakekben is, a Pirates! is k.rvajó lett. -
hallari
tag
Végre egy turn-based game, amit nem fikázással fogadnak... Kellett már a sok RTS mellé. Igazából nem is értem, miért hívják azokat "stratégiának", amikor ott is a reakcióidő számít. Az igazi stratéga fejben játssza le a csatát. A klasszikus műfajban nem az egér-kontrollergomb mozgatási sebessége számít... Arról nem beszélve, ha még FPS-sel is kombinálják.
-
HaaS
addikt
A cikk szerint stratégia lesz, szóval jogosan reméljük
!
Vagy legyen olyan, mint a Laser Squad, nálam ez volt az első... sokszor végignyomtam, megvan mindkét verzió.
-
dabadab
titán
Szerintem itt mindenki azt remeli, hogy egyaltalan nem, hanem korokre osztott strategia, a'la Rebelstar Raiders
-
Kaiku
senior tag
Akkor ez most egyfajta akció RPG lesz? mint pl a Witcher?
-
HaaS
addikt
Hehe, az még a játék elején volt, mikor felfedezés üzemmódban voltam... csak hagyományos fegyverek voltak, és lőttem, nyomogattam mindent
! Imádkoztam, hogy úgy essen le az ufó, hogy szét legyen bontva a köpeny
!
Később ez gyorsan megváltozott, naná...Persze a megoldás fájt a legjobban: az ajtón át kellett gyalogolni
!
CygnusX: jaja, én is erre gondoltam, később már úgy vigyáztam az ufókra, mint a hímestojásra...
-
HaaS
addikt
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem minden remake-ből nagyon hiányzott az a világító kis bizbasz, amit szét kellett dobálni éjszakai bevetéseken. Én nagyon fostam ezektől a harcoktól. Töksötétség... valahol ott van a kis kocsog, de nem látni... brrr... aztán egyszer csak ááááá kilépett az űrhajóból! Végig ott volt bent
!
Kábé negyed órát szarakodtam azzal ,hogy rájöjjek, hogy lehet kinyitni a lezuhant ufók ajtajait. Komoly
!
-
Manbal
senior tag
Jó lenne majd látni minnél hamarabb ingame screenshotokat.
abból sokminden leszűrhető. Remélem megmarad a körökre osztott stratégia, egy egész látványos grafikai kivitelezésben megfelelő fizikával
és hogy nagyjából ugyan azt kapjuk játékélményben, csak korhű kivitelezésben.
-
atike
nagyúr
Huh mennyi időt elvett anno a nagy előd...
Várós!
-
parkasz
senior tag
Nagyon helyes. Remélem nem baltázzák el, mert nagy kedvenceim az első két rész.
Igen előveszik a régi nagy neveket, mert akkoriban a grafikán kívül fontos volt, ha nem fontosabb a történek és a játszhatóság. Persze ha ezt minden áron fel akarják turbózni a mai szintre, sokszor jó nagy csalódás lesz a vége. -
scyllarus
veterán
Az eredeti kettő a mai napig a kedvenc játékom. Nekem tökéletes lenne a régi játék korszerű grafikával.
Nem tudom, kinek tűnt fel, de egyre több nagyon régi játékot vesznek elő felújításra. Én nem bánom, az újak között alig van számomra érdekes -
M3Ny3'T
senior tag
Végre, nem fekete pacákra kell lőni X-COM név alatt!
A Terror from the deep még mindig jó móka számomra! -
Kyster
csendes tag
Hú, a régi tényleg ütött, hát várjuk a meglepetést!
-
wednesday
őstag
Máshol azt olvastam, hogy a régi irányvonalat szem előtt tartják. Körökre osztott stratégia, sok taktikával.
-
pakriksz
őstag
konzolra is készül? Hát akkor nem sok jóra számítok, mert kontrollerrel nem lehet rendes stratégiát irányítani, na meg ha olyan lenne mint a régi az túl magas lenne a legtöbb mai játékosnak...
-
HaaS
addikt
gAmersgAte-en még mindig akciós az öt játékot tartalmazó X-Com bundle, ha valakit érdekel: 3.74 euró.
-
_AnTi_
tag
Végre! Remélem pöpec lesz! Légyszi írjátok meg a várható megjelenést is, ha lehet majd tudni! Köszi!
-
Recon666
Közösségépítő
Várom!
-
Manbal
senior tag
Végre!!! Imádtam anno!
-
errorcode06
őstag
Biztosan sokan vártak már egy ilyen bejelentésre, köztük én is
-
dfdfdf
őstag
akarom most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged