- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Nem igazán tudom elhinni, hogy ugyanaz az OS (eltérő UI esetén is) megfeleljen egy mobil/tablet OS és egy desktop OS eltérő követelményeinek (kis méret, kis erőforrás-igény, alacsony fogyasztás szemben a teljesítménnyel, a professzionális felhasználással). Ugyanez a helyzet hardveres téren is, a legújabb, megfelelő teljesítménnyel bíró Intel Core i sem "fér bele" egy mobiltelefonba és a legbikább Snapdragon 800-Adreno 330 páros is megfeküdne egy profi videóvágó vagy kiadványszerkesztő szoftvertől, innentől meg az se látszik, min is futna az a Windows 9...
-
dreamdancer
őstag
válasz
Jim Tonic #92 üzenetére
Na jó, de az RT-appok hogy fognak futni a WP Tablat OS-en? És mi lesz az a meglévő RT-s tabletekkel, WP-re update-elhetnek? Vicces lenne. Vagy leírják az egészet, mondván, az a párszázezer RT-tulaj nem számít? Közben hagyják, hogy a Nokia kitoljon egy RT-s tabletet?
Sok még a nyitott kérdés.
-
dreamdancer
őstag
Linkeld már be, honnan van ez a 4%-os részesedés infó pls, én úgy tudom, még a WP-nek sincs 4%-a 3 év után az okostelefonok között, nem hogy a tableteken szűk egy év vesszőfutást követően.
Amúgy meg végre leesett a MS-nak, hogy talán követni kellene a bevált receptet, és a sokkal kevésbé hely- és erőforrásigényes telefonos OS-t kellene tabletes funkciókkal és UI-jal felruházni. Ha jól oldják meg és árban is pariban lesznek, akkor szerintem sikeresek lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest