- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
core2trio #110 üzenetére
a 10"-os táblagépe senkinek sem olcsóbb... azonban kiindulva abból, hogy
- a tabletpiacon az igazi sikert az olcsó 7-8"-os tabletekkel érték el a Google is és az Apple is
- a Windows 8.1-ben érkezik ezeknek a kis méretű tableteknek a támogatása
- a Surface egy "referencia eszköz" a Windows 8-hoz
szerintem számíthatunk egy jól árasított 7"-os Surface-re... legalábbis nekem egy elég logikus lépésnek tűnne... de sajna még pletyka szinten sem nagyon rémlik, hogy láttam volna ilyenre utalást... nade majd most a szeptember-októberi bejelentések közepette minden ki fog szerintem úgyis derülni... ha van ilyen eszköze akár a Microsoftnak vagy akár a Nokiának, akkor az tuti, hogy a 8.1 megjelenéséig ki fog derülni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest