- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
Retekegér #45 üzenetére
Amúgy fentebb vérprofin állitottad,hogy még várni kell a z1 c kihivójára,meg elcseszte az lg,holott te se láttál még hivatalos infót semmilyen számbeli adatról.
amúgy,hogy örüljetek van itt infó s800-ról is,a phonearena irta,persze ez is csak találgatás,úgy mint az S400"Rumor also has it that the LG G2 mini could come with a Snapdragon 800 SoC and 2GB of RAM, just like the G2, although these claims haven't yet been backed by serious evidence."
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
pit stop
addikt
Z1C-vel együtt kellett volna jönnie, de valamiért elhalasztották. Úgy látszik azóta se dolgoztak rajta sokat...
Jó ár kell hozzá, de az a G2-nél is megvolt, és mégse vitték úgy ahogy az tervezve volt. -
TeeJay
félisten
válasz
Retekegér #34 üzenetére
szerintem meg sokan azért vették a csúcst hogy menőek legyenek
ne mondd nekem hogy egy 18éves kislánynak nagyon kellett az S4 meg a Z1 a kezébe amikor a telefon 10%-át sem tudja kihasználni, ellenben örül ha délig bírja akkuval majd a sok facsebook cseteléstőlszerintem sokkal jobb egy 4,5-4,7"-os HD-s kijelzővel egy közepes hardver ami 1napig garantáltan bírja az akkuról. szerintem az LG vs. Sony csatát üzemidőben az előbbi fogja nyerni nem gyengén
ugye írhatnám azt a példát is hogy mit érünk egy Ferrarival ha csak 30liter benyára van pénzünk, akkor egy Audi tovább megy ám és azzal sem szenvedsz hátrányt
-
A 4,7"-ra azt mondani, hogy "mini" ... nevetséges. Bár ahol először olvastam ma ezt a hírt, ott Snapdragon 800-at írtak, így ha ilyen sokszínűek a pletykák, akkor lehet, hogy valójában 4,3"-os lesz. Ez lenne a logikus. Snapdragon 800-zal és 4,3"-lal konkurenciát állítani a Sony Z1 Compact ellen. Ha az LG ezt meglépné, akkor már muszáj lenne a Samsungnak és a HTC-nek is. És akkor talán elégedettek lennének azok is, akiknek már a 4,5"+ nagynak számít. (Bár ... akkor meg az menne, hogy "miért nem 4"-os?" ... aztán ha csinálnának 4"-ost "miért nem 3,5"-os?!" ...)
-
tixem
addikt
Xperia Z1 C most elpöccinti a csikket és elnyom egy sunyin vigyorogva távozik
-
Retekegér
MODERÁTOR
Az S400 átlagfelhasználónak bőven elég, de itt nem erről van szó. Nagyon sokan kifogásolták, hogy a legerősebb hardver csak a tepsik kiváltsága, kisebb kijelzővel szerelt készülékekbe nem rakják bele. Erre hivatott megoldást nyújtani a csúcskészülékek (itt ugye G2 miniről van szó, nem egy Optimusról, ami tkp. az LG középkategória) "mini" verziója. Nos, ezt a koncepciót úgy látszik egyelőre csak a Sonynak sikerült szinte kompromisszumok nélkül megoldania.
-
Steve1207
veterán
Nekem most az S600 is egy álom, rendszer szintű működésben untig elég a kisebb is. Főleg, hogy lag érzékeny vagyok eléggé, átlag usernek talán még sok is. Jól mondod, szerintem pont az akku a másik lépcső, a legtöbb készülékénél megfigyelhető az LG-nél, hogy az akkura odafigyelnek nagyon
-
TeeJay
félisten
mire nem elég egy S400? a szolgáltatóknál kínált telefonok több mint felében ehhez képest hulladék a HW...
egy S400 bőségesen kiszolgálja a közép kategóriát, aki meg nagy játékos úgyis S800-as cuccot vesz.
személy szerint nekem nagyon tetszene a mini, mert bőségesen elég a HW cserébe menjen sokat akkuról amiben az LG nagyon jól muzsikál.
lehet hogy a Z1c combosabb de meg is lesz annak a hátránya üzemidőben, van egy olyan érzésem -
Cyberpunk
félisten
4,7" és már mini.
De legalább hardverben is mini.
-
iSonic
addikt
mi történt az LG-vel Samsung koncepciót követik? Hamarosan jön a Neo kiadás?
-
Jaffa75
őstag
miben tudja felvenni a versenyt? Soc-ban kevéssé, IP? - erről nem szólt a hír, de aligha! Ahogy írtam a kompakt méret az egyetlen, amiben jobb lehet, illetve tévedek a kijelző mérete/a telefon teljes mérete... a többiben oda-vissza lesz verve (anyaghasználatban is!) MIelőtt jönne a replika Moto G-m van...
Peace! -
bigrock
addikt
Photoshop > Resize Image
Kész a hír. -
Jimmy66
senior tag
Az arányok alapján ez tényleg lehet mini. De valszeg, csak montázs...
-
Integra
titán
most komolyan a nexus4 lg megfelelőjét újracsomagolják és ezen a néven fogják eladni?!
-
Retekegér
MODERÁTOR
No, a Z1 Compact kihívójára még várni kell, az LG ezt elbaltázta.
-
moleculez
veterán
Mini??? Utoljára az x10 mini volt mini...
-
roli543
őstag
Mini
Egyébként sok oldalon a Z1Compact ellenfeleként nevezik, de nem felső kategóriás tudás lesz benne, hanem butább lesz a nagy tesónál..
-
Jaffa75
őstag
a kérdés az, hogyha a Z1c-nek szánják alternatívának, akkor a snap 400 kevéske lesz.. az IP minősítésről egyenlőre nem írnak - 1 szól mellette, hogy méretre egyenlő lesz vele! Itt borul a matek 4,3" = 4,7"
-
Gyula88
tag
Hat ha z1 compaktal lesz egy meret es nagyobb kijelzo valamint olyan felszereltseg mint a G2ben akkor azt is vinni fogjak...
-
Schmidi
tag
4,7? Amikor nekem volt minim (SE Xperia Mini Pro), akkor az még 3 inch volt.
-
StanDoFF
tag
Miért ne? A G2-nek is nagyobb volt a kijelző mérete, mint pl az S4-é, viszont a telefon mérete ugyanakkora a kis keret miatt. Szerintem itt is valami ilyesmi dologról lehet szó, hogy a 4.7"-al majd ugyanakkora lesz a telefon, mint mondjuk másoknál a 4,2-3".
Szerk.: Megelőztek.
-
tipuka
addikt
azok a rózsaszín színek a képen, hát jájj.
de amúgy kíváncsi leszek rá, bár a 4,7" az nem tudom mióta Mini.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Energiaital topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest