- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
#18567168 #62 üzenetére
Akkor még egyszer mondom. "...Egy S400 proci, 480*800-as felbontás, 8MP kamera, legyen hozzá 1 cm-nél vékonyabb..." Tedd a szívedre a kezed, és mond azt, hogy egy ilyen telefont technikailag lehetetlen megcsinálni, 3,5 colban. Vagy legalábbis a NASA és aktív nanotechnológia kell hozzá.
Szerintem is hihetetlenül kva nehéz lehetne legyártani egy ilyen telefont. De tudod mit? Én egy Ray-el is beérném, ha beletolának egy S400-as SOC-ot. Minden bizonnyal teljesen lehetetlen feladat lenne legyártani, igaz? Ne fárasszál már, plz."Mire eldöntöd, hogy milyet szeretnél" - mi az, hogy mire eldöntöm? Most írtam le 2-szorra a "fú de totálisan teljesíthetetlen" kritériumaimat. Amíg 1 másodperc alatt el tudom dönteni, hogy amíg nincs ilyen telefon, addig nem kell új teló, amit lesz, instant get.
-
cairojack
aktív tag
válasz
#18567168 #60 üzenetére
De nem hát b+, mert nekem már a 4 col is az ultimate maximum. Inkább azt nézd meg, hogy mennyivel nagyobb a Z1C, mint egy SE Ray (ami tökéletes lenne nekem méretben), vagy egy I9000 (amit azért kukáztam, mert túúúúúúúúúl nagy volt).
És mint mondtam, az ár sem mindegy. Sosem adnék 160-at egy telóért. 80, nagyon max 100k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest