Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jooker82

nagyúr

válasz pit stop #96 üzenetére

Az,hogy teljesitményben erősebb lehet, megint csak nem jelent sokmindent,max az antutu pontszámoknál,de ez csak számokból áll. Ha jól van optimalizálva hasitani fog hidd el. és mivel úgy néz ki,hogy 2 Gb ram lesz benne és HD 4,7-es kijelző, igy ezért nem is tehetjük 1 kategóriába az S4 minivel. valahol a s4 mini és Z1c között lehet.
    És,ha az ára nem lesz elszállva úgy mint a Z1c-jé,infra lesz benne,dupla koppintás,akkor sikeres lehet.

Vannak akik tudják,hogy mi az az s400,meg s800,de a legtöbb csajt hidegen hagyja.Azért irtam csajokat,mert ezeket a mininek nevezett telefonokat ők előszeretettel veszik.

• jooker82

nagyúr

válasz pit stop #93 üzenetére

Ettől sem féltem az LG-t :N .Azt azért biztosan tudod,hogy nem minden a papir és a szám. Hiába van a sima Z1-nek ugyanakkora aksija,mint a g2-nek,a G2 a nagyobb kijelző ellenére is másfélszer annyit bir.pedig ugyanaz a proci hajtja. Az IP,meg jó dolog,de bevallom magasról teszek rá,nem szokásom vizbe mártogatni a telefont. 12 éves hülyegyerekek biztos szórakoznak a suliba vele,hogy lemossák mások előtt stb. egészségükre.
    Mellesleg viz terén igen sokáig birják a hagyományos telefonok is én szakadó esőbe is előveszem a telefont és egyiknek se volt még semmi baja.
    Annyira telefonbuzi meg nem vagyok,hogy a wc-be meg fürdőkádba is nyomkodjam.. :N
    Az LG is adott ki vizálló telefont,különösebben nem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák