- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
válasz
jooker82 #105 üzenetére
Persze én értem mit írsz, csak te nem érted hogy nem mindenki igénye hasonló a tiedhez, hmm? Van akinek fontos hogy vízálló legyen és ezért bevállalja a plusz milimétereket, ugyanúgy mint pl valakinek létfontosság a dual sim jelenléte vagy a memória bővíthetősége stb. Az hogy Neked nem fontos az IP minősítés, ezer másiknak még igen, így már érzékeled mire akarok rávilágítani?
-
pit stop
addikt
Teljesítményről áttértél az akksira, megint csak azt látod meg amiben az LG jobb, amiben meg nem arra szubjektíven azt mondod, hogy semilyen normális embert nem érdekel.
Nem azt mondtam, hogy G2 mini rossz készülék lesz, de eredeti tervek szerint már bemutatták volna - ha hegesztenek rajta az csak jó mindenkinek persze. De ezzel a specivel, nem a Z1c versenytársa lesz elsősorban, hanem az S4 minié, One minié stb. - ami eddig is jellemző volt "mini" kategóriára.
Compact kicsit más felől közelít, meglátjuk bejön-e váltás többiekhez képest. -
"Ha széltébe nem is,de hosszába biztosan le tudják csipni azt a 1,5 mm-t"
Hát igen, én is a szélső kávák miatt tartom jelenleg kivitelezhetetlennek azt, amit írtál.
De én örülnék a legjobban, ha megvalósítanák az elképzelésed amennyire tudják, és konkurenciát állítanának a z1c-nek. -
"ha ugyanabba a méretű készülékházba,melyben most a z1 c van egy 4,7-es kijelzőt pakolnak."
Ami nyilvánvalóan nem fog megtörténni. Ahhoz, hogy egy z1c házba be tudjanak szerelni egy 4,7"-os kijelzőt, 1.5 mm-es kávát kellene kialakítani, ami nem kérdéses, hogy a jelenleg elérhető technológiával nem fog megvalósulni. (A G2-nél 2.65 mm-es a káva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Formula-1
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest