Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rinocerosz #16 üzenetére
Nekem volt olyan telefonom ahol 1 év után jött elő hiba (behalt a bluetooth egyik napról a másikra).
Jelenlegi telefonom idén 5 éves szóval nem 1 évre veszek telefont, bár a terv az volt hogy korábban cserélem csak nem volt mire. Szóval legyen 2 év garis, és gari lejárta után meg csere. Nekem megnyugtató a gyártói 2 év garancia, és nyilván ezért a "felárat" meg is fizetem. De ilyen sufni boltos telefont nem vennék ennyi pénzért, mert lehet beviszed a Samsunghoz és azt mondják 1 év garanciát se adnak rá mert tökömtudjahonnan származik. De havernak pl panelhibás lett a samsung és szintén garanciában javították. Törésre, beázásra meg ott a biztosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest