- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Már akkor furcsállottam, hogy még mindig az Apple-hoz pozicionálják magukat, holott a samu meg az androidos vonulat már az almát is túllépte.
A Samsung smartwatch próbálkozásai nem éppen olyanok, amiket érdemes követni.
Igazából Ők maguk sem tudják mit akarnak, kihozzák az első generációt Androiddal, majd váltanak Tizenre, majd most ismét Androidoson dolgoznak. Egy káosz az egész. -
Gomez86
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Szerintem ennek az oka hogy a Windows mobile eszközöket (phone, surface, etc) a felső kategóriába pozicionalizálják, ahol még mindíg az Apple az ász, így őket kell követni.
Gondolom én..
Bár egy kis eredetiség sem fájna senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged