- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Már akkor furcsállottam, hogy még mindig az Apple-hoz pozicionálják magukat, holott a samu meg az androidos vonulat már az almát is túllépte.
A Samsung smartwatch próbálkozásai nem éppen olyanok, amiket érdemes követni.
Igazából Ők maguk sem tudják mit akarnak, kihozzák az első generációt Androiddal, majd váltanak Tizenre, majd most ismét Androidoson dolgoznak. Egy káosz az egész. -
Gomez86
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Szerintem ennek az oka hogy a Windows mobile eszközöket (phone, surface, etc) a felső kategóriába pozicionalizálják, ahol még mindíg az Apple az ász, így őket kell követni.
Gondolom én..
Bár egy kis eredetiség sem fájna senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged