- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Már akkor furcsállottam, hogy még mindig az Apple-hoz pozicionálják magukat, holott a samu meg az androidos vonulat már az almát is túllépte.
A Samsung smartwatch próbálkozásai nem éppen olyanok, amiket érdemes követni.
Igazából Ők maguk sem tudják mit akarnak, kihozzák az első generációt Androiddal, majd váltanak Tizenre, majd most ismét Androidoson dolgoznak. Egy káosz az egész. -
Gomez86
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #9 üzenetére
Szerintem ennek az oka hogy a Windows mobile eszközöket (phone, surface, etc) a felső kategóriába pozicionalizálják, ahol még mindíg az Apple az ász, így őket kell követni.
Gondolom én..
Bár egy kis eredetiség sem fájna senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged