- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #58 üzenetére
"Nem a márkás svájci csodák árából kéne kiindulni"
A Kairos alap modellben egy kb. 100$ Citizen mechanika van, szóval japán középkategória. -
válasz
Parallaxis #58 üzenetére
> márkás svájci csodák árából kéne kiindulni, azok messze nem tömegtermékek
Ertem, hogy mire gondolsz, de azert megjegyzem a vicc kedveert, hogy a millio forint koruli svajci orakban (Omega, Breitling) ugyanolyan (egyebkent kivalo) szerkezetek vannak, mint egy ketszazezres Certinaban.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #55 üzenetére
"Ez konkrétan nem igaz.
Mármint nem iszonyat drága a mechanika és a legtöbb embert olyan óra érdekli, ami óraként állja meg elsősorban a helyét, ha emellett van plusz hasznos funkciója, ami nem rondítja el, az csak plusz vásárlókat jelent."És ezt egész pontosan mekkora mintán sikerült megállapítanod azon túl, hogy a saját preferenciáidat kiterjeszted a mindenségre?
Egy elektronikához képes bizony igenis drága a mechanika, ráadásul sok helyet is foglal. -
Glenda
addikt
válasz
Parallaxis #55 üzenetére
Engem nem zavar, ha angolul kell beszélnem a telefonnal vagy az órával.
-
myckie2
őstag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Szerintem még mindig ez a legértelmesebb (okos) óra ami valaha kijött, de az a röhej, hogy ezekből már használtat is alig lehet kapni...:
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
"Innentől nagyjából semmire nem fogod tudni használni magyarul."
Az összes fejlesztő e miatt már rituális öngyilkosságot követett el.
Az órák nem mindegyike tudja az egy hétnél tovább bírja kitételedet sem.
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Nem koncepció, decembertől megveheted.
Más nem fog mechanikát belerakni, mert iszonyat drága, és nagytöbbségnek felesleges, nem arra kell nekik az okosóra.Hát igen Siri előbb fogja érteni magyar?
(Amúgy maga a keresés(hangfelismerés) megy magyarul gond nélkül, csak bizonyos funkciók nem(OK, Google maga nem), de szerintem előbb lesz, mint Siri-nél, bár Cortana lesz az első magyarul tudó asszisztens véleményem szerint.) -
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #32 üzenetére
Szerintem a Moto360 néz ki valahogy és kb. az lesz az irány. Sőt már a Pebble Steel is.
1 hétnél tovább semmilyen okosóra nem fogja bírni egyszerűen jelenleg technikailag lehetetlen. Pebble bír 1 hetet és ez a max. Gear bír 3napot, és kb. akkor itt meg is áll a jelenlegi tudomány. Mivel nagyobb aksi = nagyobb nehezebb, kisebb aksi kisebb üzemidő, és itt tényleg a BT 4.0 a legnagyobb fogyasztó a ritkán aktív kijelző mellett.Amit linkeltél tök szép meg minden, de tényleg csak éppen a legolcsóbb 1200$ (tudom az előrendelés akciós úgy 500$), és hát szintén 3napos üzemidő, fele akkora aksi, mint a Gear-ben, Android Wear OS-ként(vagy saját OS(???) 0 támogatással), mint Moto360-ban. Súly gondolom nem számít, de az se lesz kevés. Egy el abszolút luxus óra, amit elég kevesen fognak megengedni maguknak.
Esetleg nézd meg a full scpect, ami már végleges
16,5mm vastag konkrétan.
Android Wear meg elég nagy támogatást fog kapni 2hét múlva hidd el.
-
myckie2
őstag
válasz
Parallaxis #32 üzenetére
Amit linkeltél azt ugye tudod, hogy majdnem 2 cm vastag.
Egyáltalán nem mindegy, tekintve, hogy elvárható, hogy legyenek hozzá külsős fejlesztések is, ahhoz meg kell egy stabil háttér és nem egy 2-3 havonta változó platform.
De itt nem egy teljesen új alapokból épülő platformról beszélünk. A Tizenre való portolást a tapasztalt fejlesztők gyorsan megoldják.
-
myckie2
őstag
válasz
Parallaxis #12 üzenetére
Mert mi a baj az óráikkal? Mit szeretnél mit tudjon még egy okos óra? Egy baj van velük és az az áruk. Mint ahogyan előttem leírták max. már csak az üzemidőt próbálhatják a cégek kitolni. A rendszer meg nem tök mindegy? Gondolom nem akarsz egy órán Asphalt 8-at játszani.
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Akkor nem értem mi a fenének rakták át a Gear 1-et Tizenre...
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #12 üzenetére
Ha jól emlékszek se a Samsung se a Sony nem lépett be az Android Wear támogatók közé, így ők maradnak a Tizen, illetve modolt Android párosuknál egyelőre.
Valamit azért nem látszik, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert kb. senki se tudja, mi a fenére jó, valamit el kell adni kategória. Majd hamarosan meglátjuk hogy a LG és a Moto mit tud ehhez hozzárakni.
Amúgy a Gear Fit kifejezetten jó termék. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Parallaxis #12 üzenetére
Hát a tizen (telefonon) sztem akkor a bukó lesz mint állat. De ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest