Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Mobil flották
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
A Samsung Corby II sokkal rondább lett mint az elődje....jó igaz,az se volt egy szépség,de ez....ez egy förtelem
-
rep3at
őstag
Minden az ár kérdése. Ha a tudásához képest olcsó lesz, akkor azt mondom hogy van helye az olcsó érintősök között, a Corby első szériájából is rengeteg fogyott.
-
Domxc
senior tag
Lehet, hogy Bada szoftverrel egyáltalán nem lesz rossz készülék, nem tudhatod előre, ahogy azt sem, hogy többen fogják-e elkapkodni a mai árak és a minőségek(értem ez alatt gyorsaság, szoftverek stb.) alapján.
szerintem mostanában egyre többen vannak tisztában, hogy mit vegyenek.
-
Picike8
aktív tag
Ez is akkora sz@r mint az elődje. Ja, és még rondább (személyes vélemény) mint a régi. Bár biztos vagyok benne, hogy az osztály felének ilyenje lesz. Hiába, a feliratos cuccok (nem ZTE) akár széklet akár cool mindig drágák lesznek...
-
Ricardo
titán
Tuti siker lesz. Az hogy Samsung (ismert márka), és érintős bőven elég arra hogy a célköznség figyelmét felkeltse. A felbontás szerintem is kevés.
-
Eddie141
senior tag
válasz
johny dragon #13 üzenetére
Ha az általad említett áron jelenik meg, akkor ismét csak a divatozókat célozzák meg, mert azon az áron már bőven jobb készülékeket lehet kapni, amelyek bár nem direkt dizájn elemek (ízlések és pofonok, nekem pl ez nem tetszik), de tudásban messze lekörözik. (pl ZTE Blade)
Mindenesetre biztosan lesz célközönség, aki hajlandó lesz a vásárlásra. Sok embernek bejött az előzőnek a kis együgyü/buta dizájnja is. (Bár az én társasági körömből 20:2-höz volt a nők aránya a vásárlásnál, tehát ez is elmond valamit ) -
plus44
veterán
Legalább kapacitív
-
johny dragon
aktív tag
1. A Corby kapacitív. Ráadásul én olyan kemény kijelzőt még az életemben nem tapiztam, pedig az iPod touch-é sem valami puha sz*r. (Személyes parám, h minnél keményebb egy kijelző, annál jobb tapizni.)
2. Szerintem olyan 30-35 körül fog jönni, vagy ha Badát tesznek rá (ami jót tenne neki), akkor 35-40 környékén. Ha tesznek bele WiFi-t és 3G-t, akkor bőven meg fogja érni az árát (meg persze a normális szoftver is kéne bele).
3. Azért a majdnem az 15-20K-t jelent (minimum), ami ebben az árkategóriában elég soknak számít. -
len0423
csendes tag
Az előd azért lehetett sikeres, mert másfél éve, főleg akik nem jártasak a telefonok világában hanyatt vágták magukat tőle, hogy "hűűű...érintőkijelző!", azért azóta sok minden változott. A rezisztív, nehezen kezelhető érintőkijelző és a sz@r rendszer, ami az előző generációs TouchWiz jelentett azért sok embert eltántorított tőle, régen rengeteg ismerősömnök volt, de hamar lecserélték... ráadásul szerintem már árra sem lesz annyira versenyképes, szerintem kezdőára kártyásan simán 25-30 körül fog alakulni, ezen a szinten meg már majdnem ott van a SE X8 is, ami androidos és hVGA-s...
-
xdx@
aktív tag
Ronda, mint az elődje.
-
janes74
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #7 üzenetére
Szerintem sem.
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem lett szebb.
-
Probber
őstag
A helyzet változatlan, úgy látszik idén is akkora figyelmet fordít a fiatalokra a Samsung mint eddig.
-
RaveForce
veterán
ezt a kijelző felbontást manapság sztem már nagyon nem kéne erőltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hivatalos oldalán is felbukkant a telt színekkel operáló, fiatalos Corby sorozat legújabb tagja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest