Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
A Samsung Corby II sokkal rondább lett mint az elődje....jó igaz,az se volt egy szépség,de ez....ez egy förtelem
-
rep3at
őstag
Minden az ár kérdése. Ha a tudásához képest olcsó lesz, akkor azt mondom hogy van helye az olcsó érintősök között, a Corby első szériájából is rengeteg fogyott.
-
Domxc
senior tag
Lehet, hogy Bada szoftverrel egyáltalán nem lesz rossz készülék, nem tudhatod előre, ahogy azt sem, hogy többen fogják-e elkapkodni a mai árak és a minőségek(értem ez alatt gyorsaság, szoftverek stb.) alapján.
szerintem mostanában egyre többen vannak tisztában, hogy mit vegyenek.
-
Picike8
aktív tag
Ez is akkora sz@r mint az elődje. Ja, és még rondább (személyes vélemény) mint a régi. Bár biztos vagyok benne, hogy az osztály felének ilyenje lesz. Hiába, a feliratos cuccok (nem ZTE) akár széklet akár cool mindig drágák lesznek...
-
Ricardo
titán
Tuti siker lesz. Az hogy Samsung (ismert márka), és érintős bőven elég arra hogy a célköznség figyelmét felkeltse. A felbontás szerintem is kevés.
-
Eddie141
senior tag
válasz
johny dragon #13 üzenetére
Ha az általad említett áron jelenik meg, akkor ismét csak a divatozókat célozzák meg, mert azon az áron már bőven jobb készülékeket lehet kapni, amelyek bár nem direkt dizájn elemek (ízlések és pofonok, nekem pl ez nem tetszik), de tudásban messze lekörözik. (pl ZTE Blade)
Mindenesetre biztosan lesz célközönség, aki hajlandó lesz a vásárlásra. Sok embernek bejött az előzőnek a kis együgyü/buta dizájnja is. (Bár az én társasági körömből 20:2-höz volt a nők aránya a vásárlásnál, tehát ez is elmond valamit ) -
plus44
veterán
Legalább kapacitív
-
johny dragon
aktív tag
1. A Corby kapacitív. Ráadásul én olyan kemény kijelzőt még az életemben nem tapiztam, pedig az iPod touch-é sem valami puha sz*r. (Személyes parám, h minnél keményebb egy kijelző, annál jobb tapizni.)
2. Szerintem olyan 30-35 körül fog jönni, vagy ha Badát tesznek rá (ami jót tenne neki), akkor 35-40 környékén. Ha tesznek bele WiFi-t és 3G-t, akkor bőven meg fogja érni az árát (meg persze a normális szoftver is kéne bele).
3. Azért a majdnem az 15-20K-t jelent (minimum), ami ebben az árkategóriában elég soknak számít. -
len0423
csendes tag
Az előd azért lehetett sikeres, mert másfél éve, főleg akik nem jártasak a telefonok világában hanyatt vágták magukat tőle, hogy "hűűű...érintőkijelző!", azért azóta sok minden változott. A rezisztív, nehezen kezelhető érintőkijelző és a sz@r rendszer, ami az előző generációs TouchWiz jelentett azért sok embert eltántorított tőle, régen rengeteg ismerősömnök volt, de hamar lecserélték... ráadásul szerintem már árra sem lesz annyira versenyképes, szerintem kezdőára kártyásan simán 25-30 körül fog alakulni, ezen a szinten meg már majdnem ott van a SE X8 is, ami androidos és hVGA-s...
-
xdx@
aktív tag
Ronda, mint az elődje.
-
janes74
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #7 üzenetére
Szerintem sem.
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem lett szebb.
-
Probber
őstag
A helyzet változatlan, úgy látszik idén is akkora figyelmet fordít a fiatalokra a Samsung mint eddig.
-
RaveForce
veterán
ezt a kijelző felbontást manapság sztem már nagyon nem kéne erőltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest