- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Legutolsó értesuléseim szerint a kijelzo-beszállító céggel vannak súlyos gondok. Nézd, az ami a kezembe volt inkább piacra se keruljon, mert az vérgáz volt, nagyon gagyi. Oké, nem is béta volt csak proto de a kijelzö jó ha 20 helyen érzékelte a lenyomást. Nem tudom mit mutogatnak a promo videókon de hogy nem EZT az biztos. Az valami kínai, de mukodoképes cucc lehet amire feltoltak egy S60-at
-
blueMerle
veterán
válasz
PhilBrick #12 üzenetére
Én nagyon jól tudom hogy mikor milyen Nokia lát napvilágot, sokkal hamarabb, mint azt gondolnád
Néhanapján én postolok ide bétás, meg sem jelent Nokiákat
huppancs89: nyugodtan röhögj sírva, senki nem zavar.
A 9500 sem felelt meg, és még ez is túl nagy. Azt hiszem el tudom donteni mi az, ami megfelel nekem. Ha te ezen sírva tudsz röhögni, akkor elég szar lehet a humorod barátocskám
-
blueMerle
veterán
Nem biztos. Egy vásárlót vesztet a Nokia ezzel a mérettel, engem. És nagyon sok olyan ismerosomrol tudok, aki pontosan a méret miatt nem vett E90-et, ez már azért túl sok. Akkor inkább egy Wind vagy EEE pc, az is elfér ugyanúgy egy táskában, mert ezt sem lehet nagyon máshol hordani. Telefonálni meg...na jó vicc. 2 hétig használtam és bizony nem volt kényelmes. Ez a méret nem telefonnak való.
Az utód nagyon remélem hogy kisebb lesz, mert bizony nekem is jól jonne egy kisebb, és legalább ilyen okos kommunikátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest