- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DemonDani #14 üzenetére
igazából a tegra2 is csak egy A8-ra épüülő processzor
persze lehet, hogy a grafikus mag jobb, de igazából a mostanit sem használja ki sok szoftver androidon...
fi:zi'k: elnézve a Milestone kialakítását, szerintem nem lesz vele nagy gond 1-2-3 év múlva sem. bár ilyen sok ideig nem volt meg egy telefonom sem (oké, most van egy ROKR E2 itt a fiókban tartaléknak, amit még 3 éve vettem és olyan egy év hazsnálat után apukám nyúzta tovább, de ez nem az a kategória persze, meg nincs is mozgó alkatrésze). még annó a Panasonic X700 volt ilyen, azt másfél évig használtam, és úgy adtam el, hogy semmi mechanikus baja nem volt, pontosan olyan precizen működött, mint amikor megvettem.
-
törölt tag
még megvárom a pontos bejelentést azért. de jót versenyezhet majd ez és a Meizu M9 (bár gyaníŧom, hogy a moto fog előbb megjelenni).
fi:zi'k: ez a 4+" nekem sem annyira jüön már be, ha zsebre kell tenni. meg persze súlyban sem, ha normális anyagból van. egy Milestone-t se lehet már normálisan betenni rövidnadrág zsebébe.
amúgy a gombkiosztása nekem jobban bejön a kép alapján ennek az új cuccnak, nincs annyira balra tolva az egész. a Milestone gombsorában az a kényelmetlen számomra, hogy a jobbkézzel alig érem el a gombokat.
amúgy az a csuklópánt akasztó szerintem poén. nem egy üzleties design-elem, de fiatalos, jópofa.papi77: 9,9cm-es telefont én is összerakok neked
amúgy a milestone 13mm vastag, szerintem az is már bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest