- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
tényleg nagy a hasonlóság.gyönyörű ez a teló
-
Koczó93
őstag
Kár hogy nálunk nem lehet kapni. Nagy sikere lenne tuti
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
monti0222w #43 üzenetére
Na szépen vagyunk Samu elől elviszik a 70%-ot
-
fojuzer
aktív tag
Nos kiknek vannak //Kinai/ kapcsolatai,hozzá jutott/jut/ a telokhoz.Van kinek tetszik,s van akiknek nem.lehet összehasonlitást tenni,más gyártok készülékeivel.Tudomásul kell venni kina hatalmas,vannak,kitünö,mérnökök,szakembrek,gyértási kapacitás,nyersanyag.Hzánk mindezt nélkülözi.Sokan elfogadnánk bármelxiküket,igaz nálunk minden "Drága" mert sok-sok költséggel terhelik.Röpködnek a müszaki definiciok abloggokban,s mégis "Szarban" az Orszűg,hol vannak a mi szakembereink,sehol??(Másodsorban ha tetszik-ha nem a többség Nyomorog/ s igy nem tellik,drága kütyükre,s azok éves cseréjérre.A valoságot nehéz elviselni,pedig van4
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszik ez a dizájn, és az árazás is talán baráti lesz. Viszont fog elég Exynos Octa készülni? Mert most az S4 kapcsán igen hiány van.
-
kutkut
addikt
Hát igen, ők ketten, aztán kb ki is fújt...
de én is remélem, hogy (legalább ők) maradnak ezen a vonalon.
Pedig állítólag Kínában is veszik a tepsiket szép számmal...Volt bizony!
2 kisebb beta frissítés + a napokban jött a Flyme 2.2.
Leginkább itt is csak kisebb változások történtek, de szerencsére jó irányba...
Napról napra jobban tetszik a teló.
Egyedül a melegedéssel nem tudok mit kezdeni... illetve de, nem játszom rajta "izzasztó" játékokkal.
- Nem is szoktam, csak kipróbáltam 1-2-t, hogy mit bír a vas... A vas bírja, csak olyankor én em bírom megfogni a fém keretet.
-
vimes
senior tag
Már hogy hasonlítana a IPhone-ra? Ennyi erővel a One hasonlít a BB Z10-re (ebben több a valóságalap). Bár a One előtt már megjelent egy kínai telefon, aminek elég hasonló volt a dizájnja, gondolok én itt az ezüst szélekre... ennyi erővel mindenki mindenkit beperelhetne...
-
mumk1
addikt
Én is reménykedek, hogy legalább ez a két gyártó megmarad a 4.3"-os méretnél, mert lassan már tényleg nem marad felső kategória "kis" kijelzővel. Mivel a Meizu és a Xiaomi is kínai piacra gyárt, csak maradt még kis kezű kínai náluk, aki ezeket venné.
Volt mostanában Flyme frissítés?
-
kutkut
addikt
Én nem vagyok benne biztos, hogy beállnak a sorba, és ők is elkezdik gyártani a tepsiket... A "nagyok" már tavaly év elején jöttek a 4,7-4,8"-os kijelzőkkel, ennyi erővel már az MX2 is jöhetett volna hasonló mérettel... Bár ha fullHD-ra akarnak váltani, ott azért beleszólhat a technika, de szerintem a meizu is azon lesz, hogy minél kisebb méretű legyen a kijelző. + Azon, hogy ne "sima" fullHD legyen, hanem 1920x1200... Szerintem ők is úgy vannak vele, hogy a 16:9 túl széles (azaz másik irányból nézve túl keskeny), ami telefonon (kis méretben) pláne nem néz ki jól. Legalábbis szerintem ezért kapott az MX2 is 800p-s kijelzőt. Vagy ugye az elődök a 3:2 képaránnyal... Pedig simán beállhattak volna a "sorba"...
Amúgy meg ez elég rossz kép, azt sem hiszem, hogy az MX2 után visszatérnének a 3 "fizikai" gombhoz...Fikázás OFF.
-
raper
senior tag
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
Valóban igazad van, de első benyomásra ez ugrott be. Nem vettem "még" akkor elő vonalzót és a hozzászólásomat nem a birtokomban lévő arányszámok tükrében mondtam.
Hoznék egy hasonló példát mondjuk a gépjármű iparból ( bár gondolom elcsépelt lehet ):
A képpárok második képei is felettébb hasonlóságot mutatnak egy európai vagy japán modellhez, de mégsem azok.
-
kelly416
veterán
Ha már valami hasonlít valamire, akkor a inkább hajaz a ONE a szifon 5-re, mint az MX3 a ONE-ra. A ONE-nak nem ilyen keskeny a kerete, a formaterv meg már tényleg sokat nem tud változni.
-
raper
senior tag
Be merték/merik vállalni az IPhone külsőt.
-
HUNPablo
tag
Kéne
Szép a formaterv akár csak a 2-es!
-
xmaas
őstag
Szerintem tok szep ha megfelelo minosegu anyagokbol lesz osszerakva es nem zongoralak muanyag kaki meg jo vetel is lehet egyetlen kerdeses dolog a garancia
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó lett ez a gép. Elfogadnám minden tekintetben
-
dali.78
tag
szerintem is hasonlít...
ha nem is az iphone-ra, inkább az ipod touch-ra... -
Kapanyél
őstag
Az első modelleknél még csillogott a szemem, most már csak azért olvasom el a Meizu-s cikkeket, hogy ezekről is tudjak, de már egyáltalán nem érdekelnek. Itthon úgysem lesz, ha meg mégis, akkor már nem is olyan olcsó, support-ban meg kösszépen kategória.
-
Wajk
addikt
a HTC One-nak pont nincsen "rendkívül vékony oldalsó perem"-e.
Csak a designja kelti azt a hatást.Amikor kikerület a renderek pont abban bíztam, de "szép" fekete keret övezi ott a kijelzőt...
-
Wa2x_
veterán
válasz
maximilian4 #15 üzenetére
Használd már a Szerkesztés gombot plz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maximilian4 #15 üzenetére
Nehogy per legyen belőle.
-
Wa2x_
veterán
Lesz ebben 12-13 MP-es kamera is.
-
satz18
őstag
válasz
danikollar #6 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe, ha a samunak annyi Soc ja sincs hogy a saját zászlóshajóját kiszolálja vel, akkor hogy tudna másnak adni belőle.
-
törölt tag
Kinézetre tiszta szifon, leszámítva néhány érzékelőt.
-
danikollar
őstag
Na ebbe jutni fog Exynos 5 Octa proci?
-
Nem sosem volt bajom a Meizu formatervével, szerintem szerethető
Mondjuk arra kíváncsi leszek, mennyire fog ezekbe exynos octa kerülni...
-
Cyberpunk
félisten
Hát ez a kép elég béna. az az előlapi kamera és szenzorok középen elégé gáz. De gondolom ez csak egy PS kép.
Szasza888: nincs és hivatalosan nem is forgalmazzák.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Régen az mp3 lejátszóit forgalmazta egy cég, de szerintem már nincs. Ezek az új csúcsmodellek annyira egy kaptafára készülnek, hogy már kezd uncsi lenni.
-
spawn21
veterán
ez lesz a konkurencia, hajrááááá
-
Lotusomega
senior tag
Nem rossz, kéne! Hardverileg is jó, csak gari kérdéses, van Meizunak valami magyar képviselete kis hazánkban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest