- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
De azt sem mondta senki, hogy ez a jó, mindenki csinálja ezt, hanem arról van szó, hogy ha ez csak halványan is megközelíti az új fejlett 4magosokat, esetleg még többet sem zabál és töredéke az ára, akkor kit érdekel, hogy mennyire elavult? Ha jó lesz az optimalizáció (ahogy MTK nál rendben szokott lenni ) és gyors lesz, akkor pont senkit nem fog érdekelni, hogy out vagy in order …csak örülni fog neki, hogy van egy fürge olcsó telója …mint ahogy én is teszem a 6589 esemmel, mert folyamatos, megy rajta minden és nem mentem csődbe a megvétellel.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #52 üzenetére
Mondjuk azt még remélem, hogy nem vmi gagyi GPU kerül bele!
-
Peaceliker
addikt
Miből gondolod, hogy nem lesz energiahatékony? És miből, hogy lassú lesz? Az mt6589 pedig napi használatban nagyon jó, egyenlőre a legkomolyabb game-ek is mennek gond nélkül (ez persze a gpu nak is köszönhető), 5,7 colos tft kijelzővel többet bír nekem a teló, mint munkatársam s3-a alacsony fogyasztású amoled-el... persze nagyobb is az aksim, de ha csak annyival is bír többet mint, amennyivel nagyobb az aksim, akkor is nagyobb és energiaigényesebb a kijelzőm és pont ugyan úgy megy rajta minden faszán...akkor miért is rossz nekem, hogy ez egy majd negyed annyiba kerülő telefon (részben a SoC miatt)? És ha van is ahol gyengébb a vas, ha ez is elég akkor mi van?
Persze nem csúcstechnika amit az mtk csinál, de cserébe lehet kapni olcsó és igenis jól használható telókat, amiknek az üzemidejük is rendben van......nem értek ezeket a kritikákat... ez nem csak neked szól...
-
Peaceliker
addikt
válasz
SkyLine3000 #35 üzenetére
Nyilván azért kell a 8 db A7 es, mert csak így érnek közelébe a 4db A15 nek. De ettől még lehet, hogy kevesebbet fog zabálni...akkor meg tök jó!
Nekem 6589 van a telómban, meglepően jól bírja üzemidő szempontból. g300 am volt előtte, az fele ekkora aksival fele ennyit bírt. Szal akkor kb fele annyit zabál ez a 4 mag, mint az az 1 nyamvadt (mert az sajna az vt)...jah és 5,7 col vs 4 col...így már körvonalazódik az értelme szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest