- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nem is baj, már régen is tele volt a tököm, hogy nem tudtam elmondani melyik Nokiáról beszélek, mert ennyi számot a fene jegyzett meg.
-
dsr
senior tag
Remélem jó árban lesz
-
IcE1986
csendes tag
Elejét venném a találgatásoknak, az Icon belső kódnév szinte 100%. Ami biztos: a 929 csak a modell szám, ami a nokia rendszerében már szerepel, de NEM a típusszám. Példa: a Lumia 1020 modell száma 909, amit minden mezei user meg tud nézni a menüben.
Remélem segítettem kicsit.
-
tomiii.
aktív tag
Nekem még mindig a 4 számjegyes korszak a kedvencem, soha senkinel nem volt olyan jó a névrendszer, igaz a vége felé voltak érdekes dolgok, de én a mai napig betudom határolni névalapján bármelyik Nokia régi tudás szintjét. Ez a Lumia XXXx határeset, de a szavas rendszer nagyon nem szimpatikus egyik gyártónál sem.
-
halkow
őstag
"végérvényesen a Microsoft kezébe kerülhet"
ezt várom már tavaly óta hogy házon belül legyen a gyártó végre mert ennek csak előnye lehet
jobb alk,tökéletes optimizáltság stb. nagyon feljöttek most a csúcsra a wp-sek -
T_Stark
őstag
Nem örülök. A számozás legalább ad valami támpontot, mégis hol helyezkedik el a készülék a képzeletbeli ranglistán. Ezzel szemben a semmit mondó fantázianevek...
-
-
vicze
félisten
Majd jön a a többi csórónak kiadás is pár hónappal később, mint a 928-nál.
Ezért mondom a Verizon seggnyalást, akik csak úgy hajlandóak Lumiát forgalmazni, ha exkluzív készüléket kapnak.
Most hogy így belegondolok, azért kell a külön név mert a 92x-nél elfogyott a szám, és a 929 a globális változat lesz, mert a 930 már 8.1-gyel kéne jöjjön, ha jól értelmezem az elnevezést. -
BiP
nagyúr
válasz
nightshadow #7 üzenetére
De még nem történt meg teljesen az akvizíció, még külön van a kettő.
Szeptemberben még csak a bejelentés volt, és hogy Q1-ben történik meg a megvásárlás. De még a kínai hatóságoknak is rá kell bólintani.Kár, hogy ez a telefon csak Verizon only. Tényleg egy jó méretcsökkentés a 1520 után, ez már nem kezelhetetlen méret.
-
vicze
félisten
Belső néven csak a Samsung számoz, mert 1 készüléknek van 30 verziója.
Ugye mindegyik SGS4.
Különben is elég gyorsan elfogynának az értelmes szavak.És amúgy is MS rövidebb nevet ígért nem hosszabbat!
@woland_y2k: Hát akkor csak Verizonnál lesz a hunyó a névvel kapcsolatban, ott úgy is mindegy, az egy másik világ, mint a Droid márkanév. Bár őszintén szólva nem tudom mit akar a Verizon...
-
tjb007
nagyúr
válasz
nightshadow #7 üzenetére
Még nem zárult le a folyamat. Amíg nem adják rá áldásukat a felügyeleti szervek, addig minden marad a régiben.
Ez nem olyan mint eladni egy használt telefont a Vaterán. -
-
törölt tag
válasz
dreamdancer #11 üzenetére
A 625 későbbi modell a 620-nál, és ez igaz a többire is. Van nullás végű sorozat, aztán 5-ös végű, és így tovább. A kategóriákat is nagjyából be lehet lőni, ahol a középső (hátulról második) szám 0, ott wp7 volt, az 1-enél talán a 7.5, ha jól emlékszem, a 2-esnél meg wp8. Az első szám meg elég jól növekvő sorrendbe teszi a modelleket. Ehhez képest nézd már meg a 4 számjegyes korszak vége felé, amikor elkezdtek számokat újrahasznosítani, meg össze-vissza számozni modelleket, teljesen függetlenül attól, hogy milyen kategóriába szánják, vagy mikor jöttek ki...
-
batai15
félisten
Persze nem is a tokot kell megmutatni.
-
k.kristof
őstag
Ha már 900-as modell, megtarthatták volna azoknak a formáját, bár ez a 800-ra/820-ra emlékeztető kinézet is csak képen nem nyeri el a tetszésem, amikor kézbe vettem a 820-at, már nem is zavart annyira. Nem baj, a 925 egyre olcsóbb lesz
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
lencseszosz #8 üzenetére
Én örülnék ha csak a Windows gomb maradna meg. A kereső magyarhonban eléggé bugdácsol, bár a vissza gomb meg gondolom szükséges.
-
dreamdancer
őstag
Logika? Mégis mi a logika a 620-625 és a 920-925 alapján? Mit jelent az az ötös a végén? Milyen szempontból utódja a a 625 a 620-nak? Miért van a 1020 a 920(925) és a 1320 között? Mert neki a legjobb a kamerája? Vagy mert pont akkora a kijelzője, mint a 920-nak?
Ne vicceljünk már. Vagy ha mégis, rakd ki a szmájlit!
-
Воланд
titán
válasz
lencseszosz #8 üzenetére
az a 8.1-el jon, ha minden igaz. ez meg meg sima nyolcas model.
-
lencseszosz
csendes tag
És akkor mégse kerül a képernyőre az alsó 3 "gomb", vagy az majd későbbre várható?
-
nightshadow
veterán
január 16-án kerül leleplezésre a Nokia és a Microsoft közös sajtóeseményén.
A Nokia eladta a telefonos részlegét a Microsoftnak, akkor most a megmaradt Nokianak mi köze ehhez? Nem értem.
-
Ricardo
titán
Érdekes lesz név alapján pozicionálni a termékeiket.
-
törölt tag
Vagy drága lesz, vagy nehéz, vagy mindkettő
-
törölt tag
Gondolom az amerikaiak nem tudják megjegyezni a számokat. Pedig végre az utóbbi évek káosza után újra logika költözött a Nokia számozási rendszerébe, és remekül be lehet azonosítani a termékeket ezek alapján.
-
HawerKing
őstag
Kivancsi leszek ra
nekem jobban tetszett a regi szamos megnevezes.... remelem a Nev mellett a szamot is megtartjak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sorszám helyett külön nevet kaphat a korábban Lumia 929 néven emlegetett Nokia okostelefon.
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest