- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy marha nagy problémám a Tom Clancy's Hawx-al.
Feltelepítettem és indításkor egyből Out of Range-be teszi a monitort.
Próbáltam refresh rate-et és felbontást állítani a setup.ini-ben, de ugyanaz..
Valakinek valami tippje? Fontos lenne... Gép az adatlapon. -
wednesday
őstag
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
Egy egyszerűsített Lock on nem lenne rossz.
Olyasmi lehetne a felépítése, csak nem full szimulátor, de nem is full arcade.
Olyanra vágynék mint az egyik első PC-s játékom volt, az f-19 steal fighter. -
HaZsolt
őstag
Remélem ezt jobban eltalálják.
-
iBlast
aktív tag
makes no sense...az 1 is szar volt
-
v!ct0y
veterán
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
A lock onnal meg az lenne a baj, hogy túl szimulátoros.
-
-
elithun
őstag
Nekem tetszett az 1, kikapcsolódásra jó ha van joystick-od, másrészt még nem találtam egyszerűbb irányítású és élvezhetőbb repülős játékot. Második rész nem tudom, hogy kell-e,de remélem lesz olyan jó, mint az első része.
-
wednesday
őstag
Nekem se tetszett a játék, pedig tudtam, hogy arcade játék lesz belőle, de túlságosan is az volt. Inkább egy játéktermi lövölde volt számomra.
A sebesség akkor is állandó volt ha zuhanórepülésbe vagy emelkedésbe tettük, a végtelen rakéta, 60 gép lelövése percenként stb. Serious sam játékmenet volt a levegőbe.
Olyan repülős játékra lenne jó, ami azért komolyabb. Belső nézet, rendes leszállás, felszállás Futómű, fékszárny, fegyver kezelés, radar stb. Legyen egy olyan érzése, hogy egy vadászgépet irányít az ember, rendes bevetésekkel és küldetésekkel. Viszonylag egyszerű kezeléssel, de azért egy kis kihívással.
Mostanában az UBI játékai nem tetszenek. Nagyon rámentek az egyszerűsítés útjára szinte az összes játékukkal.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Igazából tényleg jó móka, anno a H.A.W.X. demójával elvoltam némi időt, mondjuk annyira nem jött be, hogy megvegyem, és akkor még nem volt konzolom.
Ellenben számomra pont azt helyettesítené, ami sajnos már hozzáférhetetlen a mai világban: az árkád repkedős lövöldéket (kár, de "igaziak", mint pl. Tyrian, Raptor, Warblade meg ilyenek már nincsenek, pedig beh jó is lenne egy-kettő). Lehet, hogy a második részével nem leszek ilyen szőrösszívű, és ha már lement az ára, akkor beruházok egyre. Az első rész elég gyorsan lekerült a ~17 fontos kategóriába, az meg már egyáltalán nem veszélyes.
-
Sicilian
addikt
1Millió darab az elsőből, az nem rossz azért
-
Jander
senior tag
Tom Clancy már elég régóta csak a név a játékok mellé, azt hiszem volt hivatalos interjú is erről. A jobban menő cimekből szépen ki is fogják venni: lásd Splinter Cell: Conviction.
Ettől függetlenül én várom a HAWX-t, az első rész is nagyon tetszett, pont azért mert én nem vagyok szimulátor rajongó, bőven megfelel ez az arcade repkedés
-
Sirandrish
legenda
1M talált gazdára?
Nah ezt nem gondoltam volna, mármint hogy ennyi embert érdekel az árkád repcsizés -
zuchy
őstag
Az egy tettszett, de lehetne egy kicsikét szimulátorosabb, vagy jó lenne, ha lenne két mód, egy arcade, meg egy kicsivel szimulátorosabb. Mert az elég vicces, hogyha bedöntöm oldalra a gépet, akkor is egyenesen repül tovább, pedig kissé lefelé kéne mennie. Meg fel kéne szállni, nem csak odateremsz a levegőbe. A végén szintén leszállás. Úgy valahogy jobban beleéli az ember magát.
Csak az a rohadt DRM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest